10bet

10bet logo

Vedonlyöntiyritys 10Bet on tarjonnut palvelujaan vuodesta 2003 alkaen ja on erityisen kiinnostava varsinkin laajan aasialaisten tasoitusten tarjontansa ansiosta. 10bet tarjoaa asiakkailleen tavallista korkeampia kertoimia ja hyviä rajoja. Yleisesti ottaen kuuluu 10Bet parempiin vedonvälittäjiin, mutta on hyvä kiinnittää huomiota live-vetojen epätavalliseen arviointiin.

Vedonlyöntiin sopivat urheilulajit

10Bet tarjoaa laajan valikoiman vedonlyöntiin sopivia urheilulajeja. Ne on esitetty vedonlyöntivalikossa ja yhdellä napsautuksella voit nähdä kaikkien liigojen ja kilpailujen kaikki vedonlyöntimahdollisuudet. 10Betin tarjonnassa ovat kaikki liigat, joita voidaan odottaa jalkapalloon, tennikseen ja koripalloon erikoistuneelta eturivin vedonvälittäjältä, mutta tarjolla on myös suuri määrä alemman tason ja usein myös vähemmän tunnettuja kilpailuja.

10bet rekisteröinti – 200 EUR bonus »
10betin vedonlyöntimahdollisuudet

Yrityksen tarjonnassa ovat kaikki vedonlyöntimahdollisuudet, joita voidaan odottaa merkittävältä vedonvälittäjältä. 10Bet on perinteisesti vahva tasoitusvedoissa ja UNDER/OVER-vedoissa. Huomaat, että ennen kaikkea jalkapallovedonlyönnissä täyttää 10Bet kaikki toiveesi ja erinomainen se on myös puoliajan tuloksia koskevien vetojen kertoimissa. Lisäksi 10Betin tarjonta live-vedoissa, eli ottelun aikana lyötävissä vedoissa on yksi parhaista. BET 10 väittää tarjoavansa vuosittain yli 4000 live-ottelua ympäri maailman. Erikoisuutena on mahdollisuus lyödä vetoa puoliajasta ottelun aikana, mikä ei kilpailijoilla ole tavallista. Toinen tyypillinen 10bet.com-ominaisuus on yrityksen valmius korkeisiin panoksiin. Yritys hyväksyy 6.500 dollarin vedot tavallisille tileille ja jopa 13.000 dollarin vedot validoiduille tileille. Validointia (henkilöllisyyden vahvistaminen) varten on sinun lähetettävä 10betille sähköpostitse henkilötodistuksesi kopio.

Talletukset ja kotiutukset

10Bet mahdollistaa kaikkien yleisten talletustapojen käytön. Voit tallettaa rahaa tilisiirrolla, nettilompakkojen Skrill ja Neteller avulla samoin kuin maksukorteilla. Ennen 10Bet-tililläsi olevien varojen kotiutusta on sinun täytettävä määrätyt turvallisuusvaatimukset (henkilöllisyyden varmennus). Sitten voit suorittaa kotiutuksen tilisiirrolla, nettilompakkojen Skrill ja Neteller avulla samoin kuin debit-korteilla. Vedonlyöntiyrityksen tarjoamat varojen kotiutusmahdollisuudet kuuluvat nykymarkkinoiden joustavimpiin.

Rekisteröityminen 10betiin

Rekisteröityminen 10Betiin on yksinkertaista ja helppoa. Sinun täytyy antaa perushenkilötietosi ja jos sattumalta ilmenee joitakin ongelmia, on yrityksen online-tuki tosi hyvätasoinen, minkä voin vahvistaa oman kokemukseni perusteella.

Avulias online-tuki auttaa ongelmissa

10Bet tarjoaa monia aputoimintoja ja myös konsultointia tasoitusvedonlyönnissä. Yksityiskohtainen ohje FAQ kattaa mitä tahansa 10Bet-websivujen osaa käytettäessä mahdollisesti esiin tulevien kysymysten koko skaalan ja käytettävissä ovat kaikki yhteydenottotavat live chat, puhelin, sähköposti ja käyttämäsi sosiaaliset verkot mukaan luettuna. Jos tarvitset apua, on sitä saatavissa englannin kielellä.

10bet 5.00/5 (100.00%) 1 vote