888 sport

logo 888

888sport on irlantilainen vedonlyöntiyritys, mikä näkyy jo sen sivujen värivalinnoista. Yrityksen luotettavuudesta kertoo kiinteiden toimistojen suuri määrä Irlannissa ja myös Lontoossa.

Rekisteröityminen on yksinkertaista ja talletukset voi tehdä credit- tai debit-kortilla, tilisiirrolla tai shekillä ja tietysti myös Moneybookersin ja Netellerin kautta. Vähimmäistalletus on 10 euroa ja vedonlyönti on mahdollista 0,5 eurosta alkaen. Yrityksen tärkeimpiin etuihin, joilla se eroaa kilpailijoistaan, kuuluvat bonukset, joita on todella paljon ja ennen kaikkea säännöllisesti (esimerkiksi joissakin otteluissa tarjotaan vedon palautusta jos häviät …).

888sport rekisteröinti – 50 EUR bonus »

888sport tarjoaa useimpien vetojen yhteydessä erittäin hyviä kertoimia. Tämän vedonvälittäjän kate on keskimäärin noin 5,6% (kerrointaso 1,89 – 1,89). Joissakin jalkapallo-otteluissa ja myös koripallossa kuuluvat yrityksen tarjoamat vedonlyöntikertoimet markkinoiden korkeimpiin. Ja joskus ovat tarjottavat kertoimet kaikkien vedonlyöntitoimistojen korkeimpia.

Meidän mielestämme voisivat jääkiekko-ottelujen kertoimet olla kuitenkin hieman parempia. Live-vetojen tarjonnassa on ennen kaikkea jalkapalloa ja koripalloa. Vedonlyönnissä ovat mukana kuitenkin myös tennis, rugby, lentopallo ja baseball. 888sportin live-vedonlyöntiä kuitenkin dominoivat jalkapallo ja koripallo ja ottelun aikana voit lyödä vetoa myös esimerkiksi Suomen jalkapalloliigassa tai Japanin, Etelä-Amerikan ja Islannin liigoissa.

888sport on hyvin suosittu myös pokeria harrastavien asiakkaiden keskuudessa. Uutena asiakkaana saat nimittäin 888 sport Pokerissa 100% bonuksen ensimmäiseen talletukseesi jopa 500 $ saakka. Tehdessäsi ensimmäisen vähintään 10 $ talletuksesi 888 sport Poker korottaa sitä bonuksena 100%. Tallettaessasi 100 $ saat 100 dollarin bonuksen. Ja tallettaessasi 500 dollaria on sinua odottamassa myös 500 $.

Saatuasi bonuksesi on se vapautettava tilillesi. Se tehdään keräämällä Power Points -pisteitä, joita saa pelaamalla todellisesta rahasta. Bonus vapautetaan 5 dollarin erissä aina saadessasi 334 Power-pistettä. Näitä Power-pisteitä annetaan 20 pisteen määrä jokaisesta rake- tai turnausmaksuina maksetusta 1 dollarista / 1 £ / 1 €. 888sport-ohjelmisto ja web-sivut ovat helposti hallittavia ja niillä navigointi on yksinkertaista, mutta suodattimiin on tarpeen tottua vähän aikaa. Tämä vain sivuhuomautuksena, pokerielämys on joka tapauksessa paljon mukavampi monien hyödyllisten ja nopeasti opittavien toimintojen ansiosta.

Ja asiakastuki? Jos sinulla on mitä tahansa ongelmia 888sportissa pelaamisen tai vedonlyönnin kanssa, voit kääntyä tukitiimin puoleen sähköpostitse tai live-chatin kautta. Käytettävissä on myös maksuton puhelinnumero asiakkaille Iso-Britanniasta ja Irlannista. Kansainvälinen puhelinnumero on käytettävissä 24 tuntia päivässä 7 päivänä viikossa.

888 sport 5.00/5 (100.00%) 2 votes