Betfair

Betfair logo

Betfair Limited perustettiin vuonna 1999 Iso-Britanniassa ja vuotta myöhemmin se aloitti internetissä vedonlyöntipörssin. Juuri tämä erotti sen useiden vuosien ajan kaikista muista vedonlyöntiyrityksistä, sillä vedonlyöjät antoivat kohteet ja päättivät kertoimista itse. Betfair toimi siten vain välittäjänä, joka otti jokaisesta voitosta 2 – 5%.

Maailman suurin vedonlyöntipörssi, joka Betfair epäilemättä on, tarjoaa todella paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös vähemmän kokeneille vedonlyöjille.

Asiakkaiden on otettava huomioon, että kilpailujen ja lajien määrä riippuu muiden vedonlyöjien tarjouksista, mutta etuna on juuri oman vedonlyöntitarjouksen esittämisen mahdollisuus. Monien asiakkaiden pitkäaikaisten toiveiden perusteella päätti yritys kuitenkin vuonna 2012 avata pörssistä riippumattoman perinteisen tyyppisen online-vedonlyöntitoimiston. Tämä avasi mahdollisuudet myös vedonlyöjille, jotka eivät tunne omaavansa riittävästi kokemusta tai eivät muuten halua lyödä vetoa pörssissä. Asiakas voi vapaasti siirtyä pörssin ja perinteisen toimiston välillä. Tämä on yrityksen suuri plussa.

Betfair rekisteröinti – 20 EUR bonus »
Ei ole yllättävää, että sekä vedonlyöntipörssi, että perinteinen Betfair-vedonlyöntitoimisto tarjoavat suuren määrän urheilutapahtumia. On kuitenkin tarpeen ottaa huomioon, että alempien liigaottelujen tai vähemmän harrastettujen lajien tapauksessa ei kohteita välttämättä ole riittävästi, sillä asiakkaat antavat ne itse. Tällaisessa tapauksessa ei mikään estä ketä tahansa luomasta omaa kohdetta. Vedonlyöjä määrää kertoimen ja summan ja tarjoaa niitä muille. Jos joku toinen vastaa ja hyväksyy vedon, ratkaisee lopullinen tulos sen, kuka saa rahavoiton kyseisellä kertoimella.

Kuten edellä jo mainittiin, on otettava huomioon yrityksen veloittama maksu, mutta muutama prosentti ei ole niin paljon. Päivittäin on urheilulajiluettelossa keskimäärin 30 mahdollisuutta, joista mainittakoon jalkapallo, tennis, jääkiekko, käsipallo, lentopallo, koripallo, baseball, amerikkalainen jalkapallo, rugby, formula 1 ja muu moottoriurheilu, nyrkkeily, taistelulajit, jääpallo, salibandy, futsal, vesipallo, tikanheitto, snooker, pöytätennis, sulkapallo, kriketti, shakki, olympialajit, alppihiihto, mäkihyppy, maastohiihto ja ampumahiihto, mutta mukana on myös muiden alojen vedonlyöntiä. Yhteensä voimme löytää pörssistä jopa 250 liigakilpailua.

Tekniseen tukeen voit ottaa yhteyttä sähköpostitse (support@betfair.com) tai puhelimitse. Sivujen suomalaisen version poistamisen kanssa loppui valitettavasti myös suomalainen asiakastuki. On kuitenkin mainittava, että Betfair-asiakastuki ei kuulu nopeimpiin ja siksi on hyvä varautua odottamaan vastausta kirjallisiin kysymyksiin muutaman päivän. Betfair-vedonlyöntipörssillä on kuitenkin yksityiskohtaiset ohjeet (yhä suomeksi), joista saat tietää lähes kaiken tarpeellisen. Youtubessa on käytettävissä ohjevideoita, voit katsoa myös Betfair-blogia tai -foorumia.

 

Betfair 3.67/5 (73.33%) 3 votes