Betsafe

betsafe logo

Betsafe on uusi lähinnä Skandinavian markkinoille suuntautunut vedonlyöntiyritys, joka on kuitenkin viime aikoina tullut koko maailman vedonlyöjien tietoisuuteen. Suurin ansio tähän on talletusten 100% palautumistarjous joidenkin ottelujen yhteydessä (reilujen kertoimien käyttö, esim. 3.00-3.00-3.00).

Sivut ovat hyvin selkeät ja tarjonta on laaja. Pienempi haittapuoli on vain kaksi mahdollisuutta rahan kotiutukseen / talletukseen – kortilla tai tilisiirrolla. Erittäin hyvä markkinaveto on käyttäjätuen takuu – ellei sähköpostiisi vastata 15 minuutin kuluessa, saat tilillesi 10 €.

Kerrointaso, joka on noin 1,88 – 1,88 (kate 6%), on online-vedonlyöntiyritysten keskivertoa. Korkeampia kertoimia noin 1,90 – 1,90+ on yleensä suosituissa liigoissa ja myös Pohjois-Amerikan liigoissa kuten NHL, NFL tai NBA. Mukavia kertoimia voit löytää myös talviurheilulajeissa ja lyötäessä vetoa outsidereille. Vaikka Betsafe on tunnettu suhteellisen nopeasta rajojen asettamisesta pelaajille, ovat mahdollisuudet arbitraasivedonlyöntiin kohtuullisen laajat live-vetojen kertoimien hyvin hitaan päivityksen ansiosta.

Betsafe rekisteröinti – 100 EUR bonus »
Betsafe tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös live-vedonlyöntiin. Tarjolla on suuri määrä urheilutapahtumia ja jokaisessa ottelussa on riittävästi vedonlyöntimahdollisuuksia. Voittoa koskevien vetojen lisäksi on useimpien ottelujen yhteydessä mahdollisuus myös tasoitusvetoihin, Over/Under -vetoihin ja maalien määrää koskeviin vetoihin. Suuri osa otteluista lähetetään suorana lähetyksenä. Ja kuten mainitsimme edellisessä kappaleessa, voi Betsafe olla erittäin mielenkiintoinen arbitraasivedonlyöntiä harrastaville. Tämä johtuu kertoimien hitaasta päivittämisestä, joka antaa mahdollisuuden arbitraasien syntyyn.

Credit- ja debit-korteilla Visa ja MasterCard suoritettavista talletuksista peritään 2,5% maksu kyseisestä summasta, mutta lukuun ottamatta näitä kahta maksutapaa ovat kaikki muut transaktiot maksuttomia. Nettilompakoiden lisäksi voit käyttää talletuksiin monta muuta, meillä tosin vähemmän käytettyä maksutapaa kuten maksujenvälityspalvelu Paysafecard ja myös Entropay tai ClickandBuy.

Myös kaikki kotiutukset ovat maksuttomia. Nettilompakoiden Skrill ja Neteller välityksellä tapahtuvat kotiutukset käsitellään yleensä muutamassa tunnissa (tavallisesti 2 – 6 tuntia, korkeintaan 24 tuntia), mutta tilisiirron käsittely voi kestää jopa 5 päivää. Kaikki transaktiot tapahtuvat salatussa muodossa ja 100% turvallisesti. Vähimmäistalletus on 15 euroa. Jos suoritat kotiutuksen Skrill-nettilompakon kautta, on vähimmäissumma 30 euroa.

Betsafen tekninen tuki on käytettävissä päivittäin kello 08:00 – 24:00 ja yhteyttä voit ottaa sekä puhelimitse, että sähköpostitse (support-en@betsafe.com) tai live chatin kautta. Betsafen sivuilta löydät myös suppean ohjeen, josta voi olla apua perusongelmien selvittämisessä panosten sijoituksen tai tilin käytön yhteydessä.

Betsafe 5.00/5 (100.00%) 2 votes