Betsson tilin sulkeminen

Yhteystiedot ja Betsson

Konsulttien vedonvälittäjät ovat aina valmiita auttamaan, jos jostain syystä on ongelmia, linja, hinnat tai kaikki edellä mainitut kysymykset. Voit ottaa yhteyttä pätevään Betssonpalveluun kahdella tavalla:

– sähköposti: “Betsson” -osiossa on lomake, jossa sinun on annettava kysymys, sekä sähköpostiosoite, jossa asiantuntijat lähettävät vastauksen;

– live chat: chat-kuvake sijaitsee oikeassa alakulmassa, ja vasteaika on yleensä 1–5 minuuttia. Miinus – se ei ole vuorokauden ympäri.
Betmasterin arvostelut

Toimisto saa pääsääntöisesti myönteisiä arvioita ympäri vuorokauden työskentelystään ja korkeasta palvelutasostaan. Sen etuja ovat seuraavat ominaisuudet:

1. Luotettavuus. Eivätkö pelaajat ole hämmentyneitä identiteetin todentamisen ja muun byrokratian puutteesta – toimisto luottaa asiakkaisiinsa, ja heillä on puolestaan ​​oikeus luottaa siihen. Vedonvälittäjä on saanut kansainvälisen järjestön Curaçao eGamingin hyväksynnän ja tuen Betsson tilin sulkeminen, ja tämä puhuu oikeudenmukaisista tuloksista ja takaa ajoissa suoritettavat maksut kaikille käyttäjille poikkeuksetta, eikä vedot ja kertoimet vaikuttavat niihin.

2. Mukavuus. Toimiston sivusto on yksinkertainen, intuitiivinen ja toimii omalla ainutlaatuisella alustallaan. Sen suunnittelua voidaan kutsua alkuperäiseksi – vasemmalla olevasta suuresta ikkunasta avautuu katsaus koko riviin ja luetteloon, ja oikealla olevaan ikkunaan – tilastot, bonukset, tarjoukset ja muut tiedot vedonvälittäjistä. Oikeassa yläkulmassa on valikko, jossa linja, Betssonpalvelu, tarjoukset ja muut osat on sijoitettu.

3. Rivit ja kertoimet. Jalkapallo erikoistumispaikkana toimi hyvin. Linja edustaa paitsi korkeampia toimialoja ja ensimmäisiä liigoja, mutta myös toista, kolmatta sekä alueellista ja amatööri. Jotta et menisi kadotukseen, voit käyttää hakuriviä. Sivusto on jaettu nykyisiin otteluihin, tuleviin ja ylimpiin peleihin (kolmas osa muodostuu vedonvälittäjästä käsin). Kertoimet ovat keskiarvoa korkeampia, vedoissa tai rajoituksissa ei ole rajoituksia. Lisäksi toimistoa ei näy leikkauskorkeuksissa.

4. Maksut. Nostot suoritetaan MasterCard-, Visa- ja Maestro-maksujärjestelmillä, joissa on nolla-maksu. Peruuttamisprosessi on nopea, joissakin tapauksissa se voi kestää jopa kaksi tuntia.

Betsson tilin sulkeminen 5.00/5 (100.00%) 1 vote