Betway

Betway logo

Vedonlyöntiyritys Betway on Wienin pörssissä noteerattu pörssiyhtiö. Sitä pidetään maailman tunnetuimpana online-vedonlyöntiyrityksenä. Yrityksen taloustiedot ovat nähtävissä osoitteessa Betway.org. Yrityksen asiakasmäärä on uskomattomat 20 000 000 pelaajaa eri puolilta maailmaa, ja he voivat käyttää pelituotteiden koko kirjoa online-pokeri, kasino, viihdepelit ja urheiluvedonlyönti mukaan luettuna.

Betway-ryhmä työllistää 1 400 henkilöä, joista 800 toimii Wienissä. Yrityksen viimevuotinen liikevaihto oli uskomattomat 800 miljoonaa euroa, josta urheiluvedonlyönnin osuus oli 200 miljoonaa. Ryhmä sponsoroi pitkäaikaisesti tunnettuja klubeja kuten Real Madrid ja Bayern München ja se on myös moottoripyörien MotoGP-sarjan partneri.

Rekisteröityminen Betwayiin

Rekisteröityminen ja tilin avaaminen on mahdollista jokaiselle yli 18-vuotiaalle henkilölle. Tilin luomista varten on täytettävä rekisteröitymislomake, joka löytyy sivun yläosasta tekstin „Rekisteröidy nyt“ alapuolelta. Suurempien kotiutusten ja talletusten tapauksessa voidaan vaatia henkilöllisyyden varmennusta.

Betway rekisteröinti – 100 EUR bonus »
Tarkempia tietoja vedonlyönnistä Betwayissä

Betwayillä on selvästi laajin vedonlyönnin mahdollistavien urheilutapahtumien tarjonta. Se on myös yksi parhaista live-vedonlyönnin mahdollistavista yrityksistä. Jalkapallovedonlyönnissä on mahdollista lyödä vetoa kaikissa eurooppalaisissa sarjoissa alemmat sarjat mukaan luettuna ja Betway tarjoaa jalkapallo-ottelujen yhteydessä myös monia erilaisia vetoja (ottelun voittaja, OVER/UNDER jne.). Sama koskee myös jääkiekko-otteluja, joiden tarjonnasta löydät kaikki eurooppalaiset jääkiekkosarjat ja mukana on myös Pohjois-Amerikan NHL. Muista urheilulajeista voidaan mainita tenniksen ja koripallon laaja vetovalikoima.

Betwayin kerrointarjonta

Betway on harrastajavedonlyöjille hyvin sopiva vedonlyöntiyritys. Kerrointaso, joka liikkuu ~ 91.5% tasolla ja kaksisuuntaisten tapahtumien kertoimet tasolla 1.91 – 1.91 kuuluvat vedonlyöntiyritysten keskivertoon. Siihen, että yritys on suuntautunut lähinnä harrastajavedonlyöjiin, liittyy myös se, että vetojen korkeutta nostettaessa tulee raja suhteellisen nopeasti vastaan, mikä voi vähän rajoittaa kokeneempia vedonlyöjiä. Jos et kuitenkaan ole kiinnostunut todella suurista summista, on Betway sinulle mainio valinta.

Talletukset ja kotiutukset Betwayissä

Talletuksiin ja kotiutuksiin voidaan käyttää laajaa maksutapojen valikoimaa. Nettilompakoiden Moneybookers / Skrill ja Neteller ja myös tilisiirron käyttö talletuksiin on maksutonta. Käytettäessä maksukortteja Visa, Visa Electron ja MasterCard on otettava huomioon 2% maksu. Kotiutukset ovat Betwayissä maksuttomia, mutta jotkut vedonlyöjät voivat pitää ongelmana vähän pitempää odotusaikaa, joka on noin 2 – 5 päivää.

Betwayin asiakastuki

Kommunikaatio asiakastuen kanssa tapahtuu ennalta määritettyjen mallien välityksellä (myös Betwayin puolelta) ja ongelman todellista ratkaisua varten on aina oltava yhteydessä jonkun määrätyn henkilön kanssa. Mutta yhteyden saatuasi on asiakastuen henkilökunta hyvin palvelualtista ja selvittää jokaisen vaatimuksesi.

Betway 5.00/5 (100.00%) 1 vote