Expekt

expekt logo

Expekt on Gibraltarilla annetun pelilisenssin haltija vuodesta 1999 ja alun perin tämä vedonlyöntiyritys suuntautui Pohjois-Euroopasta tuleviin asiakkaisiin. Vähitellen siitä kuitenkin on tullut yksi koko Euroopan nykyisistä markkinajohtajista.

Expektin nettisivut

Sivujen formaatti on hyvin käyttäjäystävällinen ja ammattitaidolla luotu. Sivuilta löytyy ajankohtaisia urheilu-uutisia ja tietoja tulevista urheilutapahtumista laajoilla käyttäjäasetusten mahdollisuuksilla. Kaikki bonusehdot on esitetty selkeästi.

Expektin kerrointarjonta

Vedonlyöntimahdollisuuksien määrä on hyvin suuri, Expekt vahvana puolena ovat ennen kaikkea jalkapallon, jääkiekon ja tenniksen kertoimet. Ne eivät tosin ole markkinoiden korkeimmat, mutta vertailussa sijoittuvat kertoimet säännöllisesti TOP 10 joukkoon. Aasialaisia tasoituksia harrastavat varmasti ilahtuvat juuri heille tarkoitetusta erillisestä luokasta.

Expekt rekisteröinti – 50 EUR bonus »
Expektin kertoimien korkeus

Expektin kate on keskimäärin 6-7% (kerrointaso 1,87 – 1,87). Korkeampia kertoimia on Pohjois-Amerikan lajien ja myös Pohjoismaiden jalkapalloliigojen tapauksessa. Poikkeusta eivät muodosta myöskään suositut jalkapallosarjat kuten Englannin Premier League, Ranskan Ligue 1 ja Saksan Bundesliga. Monien urheilutapahtumien yhteydessä on tarjolla hyvin mielenkiintoisia kertoimia, jotka yhdessä melkoisen korkeiden vedonlyöntirajojen kanssa tekevät Expektistä mainion vedonvälittäjän, jonka sivuilla varmasti kannattaa avata tili.

Expektiin rekisteröityminen

Vedonlyönnin aloittaminen Expektissä on helppoa aloittelijallekin. Rekisteröitymistä varten napsautettuasi on sinun annettava perustiedot ja jos rekisteröitymisen yhteydessä ilmenee mitä tahansa ongelmia, on valmiina online-tuki myös suomen kielellä.

Talletukset ja kotiutukset

Rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen napsauta talletusten välilehteä, jossa näkyy useampia mahdollisuuksia: talletus nettilompakon Skrill (suosittelemme), Neteller, Ukash, tai maksukorttien avulla tai tilisiirrolla. Yritys tarjoaa myös useita eri mahdollisuuksia voittojen kotiutukseen pelaajatililtä. Myös WebMoney on yksi tuetuista mahdollisuuksista.

Expekt 5.00/5 (100.00%) 1 vote