Ainutlaatuinen ei ole nykyaikaisia ​​pelaajia

Henkilö voi jopa myydä suuruutta. Voit antaa väliaikaisen kilpailun historian suurimmasta. Ja hän ottaa sen, hän pitää siitä. Henkilö on imarreltu koskemalla ainutlaatuisuudesta, miellyttävä vihje siitä, mitä hän on nähnyt.

FIFA: n palkinnoilla se tapasi, että palkinto ei ollut paras, mutta kuuluisin. Mutta viimeisten kuuden vuoden aikana tämä suuntaus on viisi, kymmenen kertaa vahvempi. Maailma on liian harjoittaa kahden koon kilpailua. Hän hukkui satoja päätään niin paljon, että hän menetti merkityksensä. Niin paljon, että hän uskoi, että sukupolven parhaiden pelaajien kilpailu oli 21. vuosisadan suurin derby. Hän uskoi, että tämä oli juuri se peli, johon kaikki olivat keränneet. Ja jopa unohdin, että siellä oli toinen, mielenkiintoisempi. Mutta kaikki putosi paikalleen. Versio haudattiin ja käytöstä poistettiin. Kuuden vuoden testi päättyi. Peli käynnistetään uudelleen.

Kaikki tämä keskustelu Messin ja Ronaldon ainutlaatuisuudesta on kiellettävä. Geneven yleissopimus. Rikollisten räjähdysmäisen rangaistuksen seurauksena Ronaldo on katsottuna kulmakarvassa eurofinaalin aikana. 25. – 120. minuutti. Voit erottaa käärepaperin sisällöstä. Feat – postitus.

Ulkomaalaisen kiilto on viime aikoina hiipunut dramaattisesti. Hän piti jotakin – ainakin yhdessä tapauksessa – pommitusten kirjaamattomuudesta. Tavoitteen feats antoi meille itse jalkapallon. Mutta jokainen tavoite on jalkapallon kuolema. Anna ja lyhyt. Jalkapallo on kaikki, mitä tapahtuu, kunnes pallo ylittää nauhan. Ja kaikki mitä tapahtuu sen jälkeen.

Ainutlaatuinen ei ole nykyaikaisia ​​pelaajia, tukkeutumispakkauksia. Aika on ainutlaatuinen, jalkapallo, sen nykyisessä kehitysvaiheessa, antoi heille mahdollisuuden tulla tunnetuksi super-scorereina. Suarez sai 59 maalia viime kaudella. Kyllä, kunnioitamme Suarezia. Me pidämme häntä, tämä kaveri toisesta maailmasta, joka ajattelee tavoitteita enemmän kuin hänen hiustensa väri. Luultavasti hän on lähellä meitä. Mutta rehellisesti sanottuna, kuinka monta ihmistä, jotka näkivät Shevchenkon pelin, sanoivat, että Suarez on parempi kuin Andrei, joka teki 34 maalia parhaimmalla kaudellaan?

Rate this post