Kaikki rakastavat omia oppilaitaan

Axel Tuanzebe (Manchester United)

Axel Tuanzebe on ollut monta kertaa yllään United shirt, vuosien 2016–17 kaudella, mutta en muista fanit. Aston Villa-faneilla on kuitenkin erilainen mielipide hänestä – hyvin, he todella pitivät häntä. Tällaisen kauden jälkeen olisi typerää jättää väliin – “MJ” tarvitsee kaiken.

Puolustaja tulee olemaan muuten, varsinkin kun Eric Bayi palaa jälleen sairaalaan, Smalling leikkaa uudelleen ja Rojo … tämä on Rojo. Kaikki viittaa siihen, että Hungry Hipposin (tämä ei ole vitsailussa) tämän maailmanennätyksen haltija sopii ihanteellisesti Ule Gunnar Solskherin kokeiluryhmään.

Tammy Abraham, Chelsea

Tammy Abraham on pelaaja, jonka kohtalo riippuu kokonaan siitä, peruuttaako UEFA Chelsean siirtokielto vai ei.

Hänestä tuli toinen Villa-sankari, joka teki 26 maalia. Hyökkääjä on uskomattoman lahjakas, ja Premier League on täynnä klubeja, jotka antavat hänelle onnellisen lähtökohdan.

Palaa kotiin. 6 vuokrattua pelaajaa, jotka palaavat ja tekevät melun uudella kaudella

Jos “sininen” ei menetä mahdollisuutta allekirjoittaa uusia tähtiä, heidän on luotettava Abrahamiin.

Harri Wilson, Liverpool

Kaikki rakastavat omia oppilaitaan, ja Liverpoolin fanit uskovat, että Wilson on tulevaisuuden tähti. Hän arvioi jatkuvasti “Derbyn” ja osoittautui erinomaiseksi standardien suorittajaksi – “MJ” vahvistaa.

Palaa kotiin. 6 vuokrattua pelaajaa, jotka palaavat ja tekevät melun uudella kaudella

Olkaamme rehellisiä: Wilson ei ole vielä saavuttanut joukkueen tasoa, mutta häntä ei pitäisi lähettää takaisin kotiin – hän voi auttaa perusta, eikä kilpailija estä Shakiria.

Kun ensimmäiset sisäpiiriläiset ilmestyivät Thomas Zornin nimittämisestä Spartakin Moskovan pääjohtajaksi, monet fanit ja asiantuntijat näkivät “kissa pussissa” toimipisteessä. Jotkut jopa kohtelivat häntä varoen. He sanovat, että he ovat nuoria, kokemattomia eivätkä ole vielä työskennelleet asiaan. Todennäköisestä sukulaisuudesta Venäjän pääliiton johtajan kanssa kaikki Sergei Pryadkin oli trumpetoitu, nähdessään Zornin töissä Moskovan klubissa eturistiriidan.

Rate this post