Kurt Zuma ei ole enää ”nuori lahjakkuus”

FourfourTwo-julkaisussa tunnistettiin kuusi pelaajaa, jotka palaavat klubeihinsa vuokrasopimuksesta, pitäisi aloittaa pelaamisen uudella tasolla.

Kurt Zuma, Chelsea

Kurt Zuma ei ole enää ”nuori lahjakkuus” – hän muuttuu 25-vuotiaaksi lokakuussa. Jos tänä vuonna hän ei pysty saamaan jalansijaa Chelseassa, ei ole mitään toivoa. Hänellä on kaikki mahdollisuudet: Andreas Christensen ei ole erityisen arvostettu joukkueessa, ja Gary Cahill jättää hänet. Ranskalainen itse osoitti itsensä täydellisesti Evertoniin, jossa hän oli luotettava ja vakaa.

On vaikea sanoa, antaako Zuma taistelun joukkueensa tärkeimmille vastustajilleen: Antonio Rüdiger ja David Louis ovat edelleen joukkueen tärkeitä elementtejä. Everton ostaa mielellään vain Zuman hyväksi, mutta Chelsea ei saa tehdä tätä virhettä uudelleen.

Kieran Dowell, Everton

Tehokas keskikenttäpelaaja Keeran Dowell ilmestyi Evertoniin, mutta sitten meni Sheffield Unitediin. Uudessa joukkueessa hän ei pettänyt, ja auttoi häntä nousemaan Premier League.

Palaa kotiin. 6 vuokrattua pelaajaa, jotka palaavat ja tekevät melun uudella kaudella

Dowellilla on runsaasti mahdollisuuksia ja se on erinomainen “kymmenen” pelaaja. Englannin juniorijoukkueen fanit ovat jo nähneet hänet toiminnassa.

Yksi ongelma: “Everton” ei ole riistetty lahjakkuudesta, ja Dowell soveltuu vain ryöstäjän rooliin. Gilfi Sigurdsson ja Bernard pysyvät paikoillaan ja englantilainen ei hylkää heitä. Mutta sen antaminen pienemmille joukkueille ei ole enää sen arvoista.

Marco Grujic, Liverpool

“Liverpool” joutuu kohtaamaan useita vaikeita päätöksiä, myös siitä, että heidän pitäisi päättää jo Marko Grujicista. Keskikenttäpelaaja näytti itsensä täydellisesti Herthassa, ja monet fanit ovat jo vaatineet Kloppia antamaan hänelle uuden mahdollisuuden.

Palaa kotiin. 6 vuokrattua pelaajaa, jotka palaavat ja tekevät melun uudella kaudella

Tähän on syitä: Milner ei ole enää nuori, ja Adam Lallana kulkee jatkuvasti. Jopa Alex Oxlade-Chamberlain putoaa ajoittain.
On olemassa mahdollisuuksia – mutta Klopp auttaa?

Rate this post