Massimo Carreran tiimin erityispiirre on vain poikkeama

Johtopäätökset. Toinen asia, josta Promes ei ole missään. He puolestaan ​​pitävät kiinni tahmeana kameroina. Tämä johtuu ammatin luonteesta. Ihmiset, kirjoitamme sen täällä, analysoimme. He analysoivat siihen, että he kutsuivat Spartakiksi yhden jalkapalloilijan joukkueen, mutta jotkut eivät olleet täysin varmoja siitä, kumpi. Mutta kyllä, ylivoimainen enemmistö tarkoitti Quincyä. Myös synteettinen “Mein Kampf” suhteessa Promesiin on syntynyt – tämä on puhe ihmisestä tämän tekstin ensimmäisestä kohdasta. “F” tarkoittaa “journalismia”.

Itse asiassa olemme täysin hämmentyneitä. Quincy Promes tarkalleen kausi oli valo Murat Yakinin taktisessa vankilassa, ja sitten toinen kausi ilman tiettyä asemaa pelkästään yritti vetää Alenichevin perustaa. Ne olivat ratkaisevia meille, kuten yleisölle, näille kahdelle vuodelle. Promes kautta kameroiden ja päätelmät vahvistetaan yleisön silmissä juuri niin kuin hän oli sitten. Ja vaikka siitä huolimatta, että Yakin ja Alenichev olivat erilaiset ja olivat hyvin erilaisia, Quincy pelasi samasta asiasta joukkueissaan: mies. Se, että Ronaldo vietti suurimman osan ammatillisesta urastaan ​​Portugalin maajoukkueessa. Olen siellä, lähes kaikkialla, ja vedän. Tällainen on yksilöllisyyden strategia.

Miten Spartak elää ilman mainoksia Kuva.

Massimo Carreran tiimin erityispiirre on vain poikkeama tästä hyvin individualismista. Ominaisuus on hieman paradoksaalinen ensi silmäyksellä (esimerkiksi jos muistat Massimon lausunnon siitä, miksi hän ei pelaa 5-3-2). Mutta jos ajattelet sitä, Carrera tekee kaikkensa päästä eroon Spartakista kaikenlaisesta riippuvuudesta.

Emme ole vielä nähneet Spartak Carreraa, joka nousi esiin. Niin, tällainen luonnollinen Karpinskyn nousuputki. Vain siksi, että se ei ole juuttunut tänään. Emme juokse, ja se ei ole, sää ei ole Spartacus. Kahdessa Premier League -ottelussa, jotka punainen ja valkoinen hävisivät, liike oli tasolla. Sieltä – ja mahdollisuudet paeta viimeiseen minuuttiin.

Rate this post