Samaan aikaan, oma todellinen siirto silmällä pääjoukkueeseen

Ostaa nuoria ja lupaavia

Tiedetään, että Thomas Zorn oli jalkapalloilija, joka on erikoistunut pääasiassa nuoriin. lupaavia eurooppalaisia ​​jalkapalloilijoita. Thomasin asiakkaisiin kuuluvat myös venäläiset pelaajat, kuten Nabiullin ja Ozdoyev. Tässä yhteydessä on huomattava, että romanien Romagnolin italialainen lupaava maalivahti ja siipi Wolfsburg Badu saapuivat Spartakiin. Molemmat ovat nuoria, molemmat eivät ole pelanneet korkeimmalla tasolla, mutta klubin suunnitelma näyttää olevan selvä – nuorille suuntautuneiden siirtojen painopiste, jossa Spartak-2: ssa on vielä käynnissä.

Samaan aikaan, oma todellinen siirto silmällä pääjoukkueeseen – ostaminen Ponce, Zorn myös tehty odotuksella tulevaisuutta. Argentiinalainen hyökkääjä on myös hyvin nuori. Hän on paljon halvempi kuin Ze Luis, mutta ei ole suurta eroa taitojen välillä. Toinen “Spartacuksen” siirtokampanjan plus on se, että hän ei ole kiirettä osallistumaan johtajien kanssa rahoille. Klubi ei ole kiirettä, pitää tuotemerkin, ei halua olla viime vuoden tilanteessa, kun Promesia myytiin, Spartakilla ei ollut aikaa ostaa ketään vastineeksi. Tänä vuonna ei ole tällaista asiaa.

Säätää rahoitusta

“Jos haluat ostaa jotain, joka ei ole välttämätöntä, sinun täytyy ensin myydä jotain, mikä ei ole välttämätöntä”, lapsena Zorn katsoi tietenkin sarjakuva “Kolme Prostokvashinosta”. Tämä sääntö sopii hyvin taloudellisen oikeudenmukaisuuden ytimeen ja vastaa nykyisen Spartakin tilannetta. Zorn pyrkii viettämään vähän ja ansaitsemaan enemmän. Toisaalta herää kysymys: voiko uusi johtaja pystyä ylläpitämään laatua? Eikö varojen tehokkaiden menojen harjoittaminen jo keskimääräisen tason pudotukseen?

Emme ole taipuvaisia ​​ideoimaan Zornia, mutta emme voi vain tunnustaa klubin johdon myönteistä kehitystä. Thomas alkoi terveydelle, kuten hän jatkaa – näyttää mestaruuden alkua ja kauden alkua. Odota ei ole pitkä.

Rate this post