Siksi Roman Zobnin, yleensä puolustaja

Emme myöskään nähneet Spartacusta yksitoikkoisena. Juuri tämä Valery Georgievich sanoi yhdessä hänen haastatteluistaan ​​sanoilla “En ymmärrä vielä mitä he pelaavat.” Ilmaus Massimo, jonka hän aikoo laittaa Spartakiin pelin kaikkiin osiin, mukaan lukien lyhyet ja pitkät passit, paine, taistelu ja hallussapito, näyttää Valery Georgievichille, ettei hän sano mitään. Ja hänen täytyi, tämä on vastaus kysymykseen. Spartak pelaa kaikkea. No, tai ainakin yrittää. Halu on positiivinen, sellainen turisti-Dortmund, joka kuitenkin on toistaiseksi sijoittunut eri tasolle. Mutta kuitenkin on vaikea muistaa hetki, jolloin “Spartacus” sopii ihanteellisesti. Tipo ripustaa, ripustaa, vapauta kolme enemmän ripustettavaksi.

Liike ja ideologinen monimuotoisuus ovat Massimo Carreran vaalittamia kaksi ominaisuutta, jotka luonteensa vuoksi tappavat yksilöllisyyden. Tämä ei tarkoita, että jalkapallo “Spartak” menettää automaattisesti yksilöllisen taidon elävät ilmentymät. Se merkitsee vain sitä, ettei vain yksilöllisyys.

Siksi Roman Zobnin, yleensä puolustaja, näyttää hyvin viileältä oikean keskikentän roolissa. Tästä syystä Zhano, hyvässä kunnossa, istuu satunnaisesti penkillä ja antaa Popovia, ja Popov ei muutu ajoittain näkymättömäksi, kuten Tolkienin Hobbit. Siksi hän jakaa leikkisoittimen asemasta säännöllisesti kantapäät kantapäähänsä. Tästä syystä Spartakilla on yksi parhaista johtoryhmän tilastoista taistelulajien prosenttiosuudesta ja parhaista otoksista. Tämä on tiimi, tämä ei ole yksin Promes. Tämä on mekanismi, joka alkaa toimia sisäpuolelta.

Jos muistat parhaimmat punaisen ja valkoisen ottelut Massimo Carreran johdolla, varmista, että et ole ainoa.
Krasnodarin (2: 0) kaksintaistelussa Zé Luis teki molemmat maalit, joista ensimmäinen luotiin ilman hollantilaisen osallistumista. Samassa tarinassa “Anjin” (2: 0) kanssa. Samalla Promiksen tavoite Makhachkalassa ei ole niin paljon hänen henkilökohtaisia ​​ansioita kuin puolustajan räikeä virhe. Lokon voittanut tavoite on Ivelin Popov (kyllä, Promesin siirrosta, mutta lievästi sanottuna, ei tyhjään verkkoon). Ratkaisevasti tärkeä voitto Rostovia vastaan ​​(1: 0) – Promes ei pelannut.

Rate this post