Thomas saapui “vihreän valkoisen” akatemiin

Stephen Cherandolo (USA, Hannover, 1999-2014). Oikeanpuoleinen takaisin Yhdysvaltoihin muutti “Hanover” kaukaiseen 1999, jolloin hän suoritti opintojaan Portlandin yliopistossa. Cherandolo, joka tuli yhdeksänkymmentäluvun totta johtajana hyökkäyksessä ja puolustuksessa 15 vuotta, toimi vuonna 2009 erään psykologin palveluksessa, kun klubin maalivahti Robert Enke ryntäsi junan alla. Kiitos Cherandololle, joka onnistui ratsastamaan tiimin ympärillään, Hannover pystyi pitämään oleskelulupansa Bundesligassa ollessaan masentuneessa psykologisessa tilassa. Tällaisesta sitoutuneesta suhtautumisesta fanit, amerikkalaiset lempinimeltään “Major Hanover”. Cherandolo, sujuvasti englantia ja saksalaista, puolusti tähdet ja raidat kahteen maailmanmestaruuskisaan peräkkäin.

Vakinainen uskollisuus. 10 pelaajaa, joille klubin värit eivät ole tyhjää

7. Thomas Schaaf (Saksa, Werder, 1978-1995). 57-vuotias saksalainen, joka pelasi keskitetyn puolustajan asemaa, on idoli Wezerstadionin ihmisille. 11-vuotiaana Thomas saapui “vihreän valkoisen” akatemiin, kun hän oli läpäissyt kaikki juniorit, ja sitten hän toimi 17 vuoden ajan pääjoukkueessa. Mielenkiintoista on, että valmennuspolku Thomas alkoi ollessaan vielä pelaaja – ammatillisen uransa alkaessa Saksan valmentanut Werderin junioriryhmät ja vuonna 1999 hänestä tuli pääjoukkueen päävalmentaja. Thomas joutui jättämään Werderin 5 vuotta sitten, minkä jälkeen hän työskennellyt hetken Eintrachtissä Frankfurtista ja Hannoverista ansaitsematta erityistä mainetta. Nyt Thomas, joka on kaksinkertainen Saksan mestari pelaaja, on vapaa uinti.

Vakinainen uskollisuus. 10 pelaajaa, joille klubin värit eivät ole tyhjää

6. Alexander Shovkovsky (Ukraina, Dynamo, 1993-2016). Ukrainan pääkaupungista syntynyt tuli Dynamon tärkein symboli, joka antoi klubille 23 vuotta ammatillista uraa. Jos otetaan huomioon myös se, että Aleksanteri nousi klubin Akatemian lipun alle vuonna 1986, käy ilmi, että 30 vuotta (!) Hän työskenteli kotimaisen klubinsa ja kotikaupunginsa hyväksi. 18 vuotta Aleksanteri oli Ukrainan joukkueelle välttämätön henkilö, kun hän oli mennyt MM-kisoihin Saksassa. Shovkovskiellä on edelleen utelias saavutus – hänestä tuli ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen maalivahti, joka ei sallinut pallon ylittävän omaa maaliaan rangaistuspotkurissa Mundialissa.

Rate this post