Vuotta sitten Promes myytiin

Ajan myötä Thomas Zorn nimitettiin lopulta pääjohtajaksi, joka keskittyi pääasiassa Spartakin operatiiviseen johtoon, sen strategiaan ja siirtopolitiikkaan. Zornin työn ensimmäiset viikot antavat yleensä mahdollisuuden tehdä joitakin johtopäätöksiä maajoukkueen tulevaisuudesta.

Jaettu painolastilla

Zornin saapuessa “Spartak” sanoi hyvästit kahdelle kummalliselle pelaajalle – erottamattomalle Glushakoville ja Kombaroville. Ja jos jälkimmäisen hoitoa tarvitsi joukkue urheilullisista syistä, niin Glushakovin jakaminen oli halu ratkaista useita ongelmia samanaikaisesti. Toisaalta Denisin huono urheilullinen suorituskyky, toisaalta jatkuvat skandaalit ja suhteet faneihin. Ja taloudellisesta näkökulmasta klubi ei mennyt niin paljon kuin se olisi voinut. Tämä on Zornin ansio.

Nimettyjen pelaajien lisäksi Bokketti lähtee ehdottomasti, mikä ehdotti myös jo kauan sitten. Meidän on myönnettävä, että kokoonpanon puhdistusprosessi alkoi talvella, mutta kaikkein tuskallisin päätös useiden jalkapalloilijoiden, ”Spartak”, lähtemisestä on tehtävä juuri Zornissa. Olen iloinen siitä, että hän ei pelkää tällaisia ​​päätöksiä.

Myy likvidit varat

Ne, joille ei ole kysyntää, “Spartak” julkaisee ilmaisen maksun ja maksaa osan jäljellä olevista palkoista. Tämä tapa on punaista valkoista talven jälkeen, ja Zorn jatkaa tätä politiikkaa. Tällainen käytäntö ei ole hyvä, mutta se on paljon parempi kuin pitää turhia pelaajia pankissa, maksamalla heille miljoonia. Mielenkiintoisempi on toinen. “Spartak” ei ole vastoin erottelua useiden johtajien kanssa, kunhan heillä on ainakin jonkin verran kysyntää.

Vuotta sitten Promes myytiin, nyt on todellista tietoa Zé Luisin ja Fernando-huhujen lähdöstä. Tämä ei voi miellyttää faneja, mutta liike-elämän näkökulmasta – askel on melko ymmärrettävä. Sekä Fernando että Ze Luis eivät ole poikia, he eivät ehkä ole yhtä nesteitä kuin aiemmin. Johtajista ei puhuta Zobninista, ja tämä on todellakin syy olla varovainen. Koska todella viileät siirrot kuten hiljaisuus, älä ole yllättynyt, jos se on roomalainen, joka lähtee, eikä legendaarisia, joita olemme listanneet.

Rate this post