Nordicbet

Nordicbet logo

Nordicbet.com on asettanut tavoitteekseen korkealaatuisten pelien ja vedonlyöntipalvelujen tarjoamisen, joilla se kerää asiakkaita koko maailmasta, mutta pääsuuntautuminen on eurooppalaisessa urheiluvedonlyönnissä.

Paikallisten urheilulajien laaja valikoima on itsestäänselvyys. Yhtenä harvoista yrityksistä toivoo Nordicbet asiakkailtaan vetojen aiheita ja muita tarjoamiaan tuotteita koskevaa palautetta varmistaakseen mahdollisuuden tarjota edelleen internetin parhaita mahdollisia peli- ja vedonlyöntipalveluja. NordicBet kiinnittää erityistä huomiota asiakaspalveluihin ja tarjoaa erinomaista ja nopeasti reagoivaa asiakastukea puhelimitse tai sähköpostitse.

Nordicbet rekisteröinti – 100 EUR bonus »
NordicBet on yksi Skandinavian suurimpia online-vedonlyöntiyrityksiä ja pokerin pelipaikkoja. Se, että yritys on löytänyt paikkansa yksillä kovimman kilpailun markkinoilla, todistaa, että sillä on mitä tarjota pelaajille. Erittäin suosittu se on myös mainion pokerinsa ansiosta. Aloitusbonus on nimittäin jopa 1.000 € tai 25 € heti käteisenä. Jo rekisteröityessäsi NordicBetiin on sinun päätettävä, millainen bonus on sinulle hyödyllisin. Jos valitset 1.000 € bonuksen, on sinun tehtävä vähintään 100 € talletus ja pelattava 60 päivän aikana vähintään 15.000 pelaajapistettä. Tätä bonusta varten anna rekisteröityessäsi koodi: POKER1000. Toinen mahdollisuus on 50% käteistä jopa 25 € summaan saakka heti. Tämä tarkoittaa sitä, että heti tehtyäsi ensimmäisen talletuksen merkitään tilillesi summa, jolla voit pelata normaalisti. Jos siis talletat 50 €, voit heti käyttää pelaamiseen 75 €. Tätä bonusta varten anna rekisteröityessäsi koodi: POKER25.

NordicBet ei tarjoa yhtä paljon vedonlyöntimahdollisuuksia kuin sen suorat kilpailijat, mutta kaikki suositut urheilulajit ja liigat ovat yleensä riittävästi edustettuna. Keskimäärin on NordicBetissä valittavissa noin 18 urheilulajia (kaikki riippuu tietysti likviditeetistä). Korkein likviditeetti keskittyy jalkapalloon ja raviurheiluun. Jalkapallon yhteydessä voit lyödä vetoa muun muassa erilaisista aasialaisista tasoituksista, Over/Under, tarkasta tuloksesta, maalien kokonaismäärästä jne. Eri vaihtoehdoissa voit lyödä vetoa myös puoliajoista. On myös mainittava siitä, että vaikka likviditeetti ei toistaiseksi yllä Betfair-vedonlyöntipörssin tasolle, on NordicBet alemman komission, erilaisten promotapahtumien ja ennen kaikkea „Premium Charge“ -maksujen puuttumisen ansiosta yhä suositumpi pelaajien keskuudessa, mikä voi johtaa likviditeetin kasvuun ja myös uusien markkinoiden avautumiseen. NordicBet tarjoaa tietysti myös mahdollisuutta vedonlyöntiin ottelun aikana, mutta vain joissakin urheilulajeissa ja vain johdettujen vetojen rajoitetulle määrälle. Live-vedot mahdollistavien ottelujen luettelo on näytön vasemmassa reunassa.

Norja NordicBet – Nordicbet Norge  suuri blogi promootiot ja bonukset NordicBet Norjassa

 

Nordicbet 5.00/5 (100.00%) 3 votes