Sportingbet

sportingbet logo

Sportingbet on toiminut kerroinvedonlyönnissä jo vuodesta 1998 alkaen ja on nykyisin yli 20 maan markkinoilla. Online-vedonlyöntiyrityksen suomalainen versio toimii myös jo useampia vuosia ja on aina kerännyt suuren määrän asiakkaita. He ovat olleet tyytyväisiä tarjonnan lisäksi siihen, että heillä on mahdollisuus käyttää sekä kasinoa että pokerin pelipaikkaa.

Näitä palveluja on yrityksen olemassaoloaikana käyttänyt jo yli 4 miljoonaa asiakasta. Urheilu- ja muiden alojen vedonlyönnissä on Sportingbet käsite, joka kerää huomiota nimensä lisäksi erilaisilla bonuksilla ja tapahtumilla. Ja kun tähän lisätään laaja uskollisuusohjelma ja erilaiset erityispalvelut, kuten live- ja mobiilivedonlyönti, suorat lähetykset jne., on tähän vedonlyöntiyritykseen tutustuminen varmasti sen arvoista.

Kertoimet kuuluvat keskivertaista parempiin. Amerikkalaisia lajeja ja raviurheilua lukuun ottamatta ovat kerrointasot 1,80 – 1,80 – 1,9 – 1,9. Amerikkalaisissa lajeissa on kate kuitenkin noin 4 – 5% (kerrointasot 1,9 – 1,9 – 1,92 – 1,92), mikä tekee Sportingbetistä hyvän vedonvälittäjän Pohjois-Amerikan liigoissa vedonlyöntiä varten.

Sportingbet rekisteröinti – 50 EUR bonus »
Sama koskee myös raviurheilua. Hyviä kertoimia tarjoaa Sportingbet myös live-vedonlyönnissä. Useimpien online-vedonlyöntiyritysten tarjontaan kuuluu ns. Live betting eikä Sportingbet ole poikkeus.

Web-sivuilla tapahtuva suoraan konkreettisen tapahtuman aikana suoritettava vedonlyönti on hyvin nopeasti laajeneva ala. Sportingbetissä on live-vedonlyönti mahdollista kaikissa edellä mainituissa urheilulajeissa ja jokaisessa niistä on tarjolla hyvin laaja valikoima erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Live-vedonlyönnissä muuttuvat yksittäisten vetojen kertoimet tapahtuman aikana hetkellisestä maalitilanteesta ja pyöräily- tai autokilpailujen tapauksessa osanottajien järjestyksestä riippuen.

Toinen hyvin käytännöllinen ja ennen kaikkea moderni tapa on mobiililaitteen, eli puhelimen tai tabletin kautta tapahtuva vedonlyönti. Sportingbet tarjoaa käytännöllisesti katsoen kaikkiin käyttöjärjestelmiä Android, Windows, iOS tai Blackberry käyttäviin laitteisiin sopivaa sovellusta. Ohjelman hallinta on intuitiivista ja vastaavaa kuin web-rajapinnan käyttö. Se mahdollistaa vedonlyönnin kaikissa urheilulajeissa ja tapahtumissa ja antaa kaikki tiedot eri tapahtumien tuloksista. Tämän ansiosta näkee asiakas mahdolliset voittonsa välittömästi.

Transaktiot voidaan tehdä kaikilla tunnetuilla tavoilla – tilisiirrolla, luottokortilla tai jollakin nettilompakoista (Moneybookers, NETeller, Click2Pay tai UKash). Sportingbetillä on lisäksi tili myös suomalaisessa pankissa, joten kaikki tapahtuu nopeasti, maan omassa valuutassa ja ennen kaikkea ongelmitta!

Selkeä plussa suomalaisille pelaajille. Non-stop-asiakastuki on käytettävissä myös suomen kielellä ja jopa puhelimitse. Maksuttoman puhelinnumeron kautta voit selvittää kaiken mukavasti ja nopeasti. Itsestään selvä mahdollisuus on kommunikaatio sähköpostitse tai live chatin kautta suoraan pelin asiakasohjelmassa.

read more: http://bet-pt.com/sportingbet

Sportingbet 5.00/5 (100.00%) 2 votes