Vincent Kompany felhívta az Uefa-t egy viccre a Manchester City Himnusz Boos ellen

A Norwich City ultra-profi győzelme után Vincent Kompany márkás Uefa szankciót írt, amellyel a Manchester City szembeszállhat a rajongókkal a Bajnokok Ligája himnuszának “viccként”.

Ez a leírás a jobboldali nép egyetértene. A hazugság a múlt havi 2-1-es győzelmét Sportingbet megelőzte a Sevilla ellen. Kedd este a Sky Blues a Ramón Sánchez Pizjuán-nál van a D csoportba való visszatéréshez.

A szabályozó testületet illetően arról kérdezték, hogy vajon fel kell-e töltenie a klubot, a Kompany azt mondta: “Ez vicc. Számos olyan játékot játszottunk Európában, ahol faji bántalmazás történt, és kénytelenek voltak felidézni.És voltak olyan idők, amikor ugyanazt a szankciót szankcionáltuk, mint a csapatot, amely valójában ezeket a kánokat elkövette. “A Manchester City továbbra is a Norwich City elleni késői dráma után maradt tovább. megtiltotta a CSKA Moszkvában a csoportos mérkőzésen való részvételt, mert az orosz klub stadionja tiltotta a rasszista viselkedéssel járó bűncselekményeket. Kompany azt mondta: “Moszkvában nem volt lehetőségünk támogatni a stadionban – nem látom, mi a Sportingbet mobil sportfogadás rajongók tévedtek. Én is éreztem, mikor gyerek voltam Anderlechtben, bizonyos játékokat Európában, ahol sok faji bántalmazás volt. Tehát ebben az értelemben ez nem igazolható – nincs semmi szent a Bajnokok Ligája hetet illetően.Ha valami történik, és a rajongók nem örülnek ennek, megengedik számukra, hogy megmutassák elégedetlenségüket. ”

Csak a boldogság és a büszkeség tűnt fel a városi rangsorban a türelmesen, hogy végül legyőzze Alex Neil makacs Kanárijait meghiúsultak és majdnem elérték a küldetést. A skót első ízben a 3-4-3-as edzésen állt fel az oldalán, míg a második félidőben a City nem szakította félbe őket. A város kihagyta a Sportingbet sérült David Silva kreatív géniuszát, de 67 percen belül Nicolás Otamendi úgy döntött, hogy beavatkozik.

Az argentin védőoltalom volt egész délután. A kezdés, a várakozás és az izmos szándék bemutatása azt mutatja, hogy miért City vitte Valenciaból 32 millió fontra. A központi védők által elért célok szintén hozzájárulnak a számlák kifizetéséhez.És amikor Kevin De Bruyne a jobb oldali sarokból lebegett, Otamendi magasra ugrott, és John Ruddy mögött egy telivér is volt. A hazai szurkolók reménykedtek abban, hogy a City gólja kiábrándulna. Ehelyett Joe Hart egy üvöltést mutatott két évvel Sportingbet ezelőtti küzdelmére emlékeztetve, és egy szabályozást hozott Robbie Brady-nak, hogy Cameron Jerome-nak egyenlőnek kell lennie hét perccel maradva. Kompany azt mondta: “Te kapsz azokat a napokat. Joe hosszú és hosszú ideig nem hozott nekünk rossz lábat – jó neki, hogy el fogja feledni, mert az eredmény jó volt, nyertünk. Végül nem volt rossz nap, hogy hibázzunk. “City vette a késői győztest a Crystal Palace, a Borussia Mönchengladbach és a Sevilla ellen, és megismételik a trükköt.Raheem Sterling korai második felében lépett be, és a kapuslövést Russell Martin karja blokkolta. A látogató kapitányt elküldték, és Yaya Touré a büntetőhelyen zuhant a győztesben. Facebook Twitter Pinterest A Manchester City és a Sevilla rajongói boe Uefa Bajnokok Ligája himnusza – videó

Pillanatokkal később Sterling újabb büntetést követelt, amikor Brady-t utazott. Touré-t helyettesítették – olyan döntést, amellyel Sportingbet fogadások az interneten boldogtalannak érezte magát, amikor Manuel Pellegrini-lel váltott szavakat – és Aleksandar Kolarov kihagyta a rúgást.

Nem számított. A három pont az Arsenal feletti várost felülmúlja a gólkülönbség miatt. Pellegrini azt mondta: “Nem tudom kitalálni, hogy mi fog történni a jövőben.A legfontosabb az, hogy csapatunk megértse, hogy ha megnyerni szeretné a Premier League-t, meg kell próbálnia minden játékot Sportingbet végsőként játszani. Megmutathatja, hogy a játékban, ami itt volt, és ami történt a Chelsea [aki vesztette el Liverpoolot szombaton], vagy United, aki ismét felhívta [a Crystal Palace].

“Minden játék egy mert minden csapatnak nagyon jó játékosai vannak, és mindegyik nyerhet, ha nem koncentrál 10% -ra. Tudod, hogy minden alkalommal, amikor minden csapat ellen kell játszani, különösen távol van, mindkét fél nyerhet. Ezért van ez a világ legjobb bajnoksága. “

Rate this post