Unibet pariuri online

Unibet pariuri onlineDin 2012, ziarul sportiv Unibet pariuri online are propria sa casă numită Unibet Apuestas. Oferta a fost extinsă și îmbunătățită în ultima vreme prin premiera unui site complet nou, cu un design mult mai atractiv decât predecesorul său și cu un meniu care face viața mai ușoară pentru toți clienții săi. Și pentru client, combinația de informații sportive ale Unibet și site-ul Unibet Markets poate fi, de asemenea, câștigătoare. Astfel, vor avea în mâinile lor o mare oportunitate de a-și optimiza pariurile.

Tipuri de pariuri în Unibet

Prin reproiectarea site-ului, Unibet a câștigat în utilizare și claritate pentru utilizator. În casă dau o mare importanță pariurilor live, iar în partea de sus a paginii de start puteți vedea evenimentele de fotbal, de tenis sau de baschet care au loc în acel moment.

Bonus 200, – EUR – Unibet Pariați acum!
În mod evident, fotbalul este cel mai proeminent sport, dar puteți paria și pe tenis, baschet, rugby, handbal, motor, volei, ciclism, box, arte marțiale sau sporturi de iarnă. Pariurile oferă, de asemenea, o multitudine de soiuri diferite în cadrul fiecărui eveniment, astfel încât să puteți găsi întotdeauna pariul care se potrivește cel mai bine clientului. Unibet oferă, de asemenea, un cazinou online, cu până la treisprezece soiuri de jocuri majore de ruletă și cărți de cazinou on-line: blackjack, cu un punct alb, pontoane, ruletă europeană, franceză, americană.

Unibet Pariază cel mai bun pariu de pariuri din Spania cu un bonus de bun venit de până la 200 de euro

Parierea de pariuri Brand oferă utilizatorilor noi un bonus de 100% până la 200 €, adică, dacă vom crea un cont de utilizator nou în pariuri Unibet și a făcut o primă depunere de cel puțin 50 €, noi dreptul la un bonus FreeBets de 100% din această sumă, până la 200 €.

Cum obținem acest bonus de pariere de bun venit?

Mai întâi trebuie să ne înregistrăm în Brandul de pariuri. Apoi, voi face primul depozit de cel puțin 50 de euro. Apoi trebuie să mergeți în partea de jos a meniului în Pariuri / Bonusuri Deschise și să faceți clic pe “Redeam”. Pariurile de marcă vă vor creditiza contul în proporție de 100% din primul depozit realizat, până la maximum 200 €.

Depunerea și bonusul trebuie să fie pariate de 7 ori până la rate minime de 2.0, înainte de a retrage câștigurile obținute cu bonusul. Aceasta trebuie îndeplinită în termen de 30 de zile de la primul depozit.

Serviciul Clienți

Pentru a contacta casa de pariuri, vă oferim două modalități. Primul este un chat online. Clientul trebuie să aibă un cont deja în Unibet Pariuri pentru a accesa respectivul chat. În plus, puteți scrie și pe adresa de e-mail, echipa de clienți este disponibilă clienților 24 de ore pe zi, de luni până duminică. O altă modalitate de a contacta este să le apelați la telefon.

concluzie

Unul dintre punctele forte ale Unibet este posibilitatea de a ajunge la site-ul dvs. pe baza informațiilor oferite de ziarul Unibet. În acest fel, în timp ce citiți informațiile sportive ale echipei dvs., puteți plasa un simplu pariu. Unibet garantează distracția cu cele mai stricte controale de securitate atât în ​​tranzacții cât și în manipularea datelor cu caracter personal. Un serviciu și recomandări atent pentru clienți.

Rate this post