Antonio Conte pommittaa kaikki laatikot, mutta tuomioistuimen tapaus saattaa häiritä Chelseaa

Yhteensä 37 klubeja rangutettiin kymmenien pelaajien ja virkamiesten kanssa. Italian jalkapallo oli silmissään niin kauhussa, että presidentti Mario Monti uhkasi sulkea sen kolmen vuoden ajan.Serie A oli polvilleen ja Italian kaikkien hämmästyksissä toinen huono muistutus siitä, että jalkapalloa ei voitu luottaa siihen maahan, joka aiemmin antoi meille Totonero- ja Calciopoli-asioita. Antonion Conen unelma siirtyy Italiasta Chelseaan lähtee lähemmäksi Lue lisää

Tästä syystä ei ole täysin yksinkertaista tuntea olonsa täysin tyytymätön ihmisen identiteetin, Roman Abramovichin, ehdottamaan avaamaan Chelssan paluupelien salaisuudet ensi kaudella Englannin jalkapallon huippukokoukseen että hänellä on vain yksi puhe, jossa on monia yksinkertaisia ​​sanoja, jotta voin voittaa sekä minä että Juventus “, Andrea Pirlo sanoi myöhemmäksi. “Hänellä oli tulta kulkeva suonansa ja hän liikkui kuin viper. “Tämä joukkue, rakkaat poikani, on tulossa kaksi peräkkäistä seitsemännen sijan.Se on hullua. Se on järkyttävää.En ole täällä täällä, joten on aika lopettaa olla niin paska. “

Samanaikaisesti sitä ei voida vain hioa hänen tietueestaan, että hänellä on tuomioistuimen asia, joka riippuu hänen mahdollisesta urheilusta petos, tai että se on vain kolme ja puoli vuotta siitä lähtien, kun Conte on kielletty kymmenen kuukauden ajan, myöhemmin vain neljään, jalkapalloviranomaisten maassa, joka on sijoittunut 72. sijalle Transparency Internationalin lahjusindeksissä, joka on yksi Euroopan alhaisimmista asemista ja takana muun muassa Kuuban ja Brasilian kanssa.

Niille, jotka eivät ole täysin tunne tarinaa, palaa Conten Sienan vastuulle, kun yksi hänen pelaajistaan, Filippo Carobbio joka on tietoinen väitetystä suunnitelmasta vahvistaa Serie B -tapahtuma Novaraa vastaan ​​huhtikuussa 2011, koska klubipresidentti Massimo Mezzaroma oli panostanut tulokseen.

Perinteisesti, kausi-ottelut Italiassa ovat haavoittuvimpia korruptioon ja Carobbion mukaan Conte oli läsnä messon aikana ge Mezzaromasta välitettiin epäsuorasti pelaajille kokoonpanon aikana, ennen ottelua, kun johtaja ja hänen joukkueensa keskustelivat taktiikoista. “Ottelu päättyi tavaraa”, Carobbio totesi todisteessaan liittovaltion syyttäjälle. “Sitä keskusteltiin teknisen kokouksen aikana, joten olimme kaikki tietoisia sovitusta tuloksesta, lähinnä jotta voisimme toimia ottelun aikana.Varsinainen kouluttaja, Antonio Conte, kertoi meille, ettei huoli, koska meillä oli sopimus vedonlyönnistä. “Ottelu päättyi 2-2.

Siena oli menossa otsikossa, toiseksi Atalantan takana ja oli jo edistetty, kun he sittemmin menettivät 1-0 AlbinoLeffea. Tämä Carobbion mukaan järjestettiin etukäteen, kun avustava johtaja Cristian Stellini kutsui hänet ja toinen pelaaja Claudio Terzi tammikuun aikana ottaneiden joukkueiden jälkeen ja pyysi heitä “ottamaan yhteyttä AlbinoLeffeen henkilöön pääsemästä sopimuksesta paluu ottelussa ”.Stelliniä kiellettiin tämän jälkeen kahden vuoden ajan, ja sitä jatkettiin vielä kuudella kuukaudella, kun hänen tehtävänsä vaikutti tuloksiin leikkimällä Baria vuosina 2009-10.

“Ajatuksena oli varmistaa, että pisteet menevät kummalle puolelle tarvitaan heitä enemmän “, Carobbio sanoi. “Sovimme, että annamme pisteitä AlbinoLeffeille, jotka tarvitsevat heitä matemaattisesti varmasti pääsemästä putoamisjoukkoon, mutta pyysimme heitä pitämään tuloksen yhden tavoitteen erolle.” Edellisellä viikolla oli ” paljon puhetta AlbinoLeffein kanssa pelaajista, johtajasta ja klubista. Jotkut halusivat mennä voittoon toivossa päättää ensin ja turvaamalla ensitilanteen bonuksen, jos Atalanta ei voittanut, mutta loppujen lopuksi me kaikki – pelaajat ja johtaja – suostuivat antamaan AlbinoLeffeille pisteitä.Kuten kaikki jalkapallokilpailijat tietävät, suurin osa viimeisestä ottelusta on tehty. “

Conte on toistuvasti ja voimakkaasti kiistänyt väärinkäytökset ja hänen asianajajansa ovat aina korostaneet, että ainoa todisteita häntä kohtaan oli pentito , kun joku myöntää syyllisyyden, mutta nimittää muita vähentämään rangaistusta. Kukaan muu Siena-pelaaja ei kannattanut Carobbion väitteitä, mutta Contea ei ollut syytetty mistään, koska hän ei ollut ilmoittanut väitetystä ottelusta.Mitään vastausta ei löytynyt, kun poliisi ryöstettiin Conen taloon ja eräässä emotionaalisessa lehdistötilaisuudessa hän kuvaili sitä “kauheaksi epäoikeudenmukaisuudeksi” ja “pöyristyttäviksi syytöksiksi”.

Kuitenkin Conte yritti yrittää lyödä veto-neuvotteluja sopimus, joka olisi merkinnyt hänen olevan kielletty kolme kuukautta ja sakotettu 200 000 euron suuruinen, kunhan sitä ei pidetty syyllisyyden tunnustamisena. Se hylättiin ja Italian jalkapalloliitto (FIGC) päätti, että Carobbio oli uskottava todistaja oikeudellisessa järjestelmässä, joka ei sovella viattomien sääntöjä, ennen kuin se todettiin syylliseksi.Valituksia kuultiin, ja Conte lopulta selvitettiin suhteessa Novara-peliin, mutta ei AlbinoLeffea vastaan, lähinnä siksi, että tuomioistuin katsoi “ei voinut olla tuntemattomana” Stellinin, hänen oikeanpuoleisen miehensä, piirustuksesta. Chelsea Branislav Ivanovic tuloksia myöhään otsikko voittaa Southampton Lue lisää

Sittemmin se on luultavasti heijastaa eri kulttuureja, että 20 kuukauden kuluessa hänestä palvelevat hänen kieltonsa – Conte jäi 15 ottelua Serie A ja kuusi Mestarien liigan – FIGC nimitti hänet vastaamaan Italian maajoukkueesta. Kuvitelkaa pelkoa esimerkiksi, jos jalkapalloliitto palkkasi Englannin johtaja, se oli kieltäytynyt osana ottelun vahvistamista koskevaa tutkimusta pari vuodenaikaa aikaisemmin.Kuitenkin tämä on Italia, jossa sovelletaan erilaisia ​​sääntöjä ja oikeudenmukaisesti Contea kohtaan, voi myös oikeutetusti väittää, että jos asia Englannissa olisi, sitä ei olisi syyllistynyt syylliseksi.

Chelsean Heidän mielestään on kuitenkin hieman epämiellyttävä, että Sky Italian toimittaja Dario Nicolinin kirjoittama uusi kirja on esittänyt muita väitteitä ja että Cremonassa 18. helmikuuta avattu oikeudenkäynti, jonka jälkeen Conte on 130 ihmistä. ilmoitti virallisesti, että heidät tutkitaan, koska hänellä on mahdollinen AlbinoLeffe-pelin petos.

Conte ei tarvinnut osallistua, ja hänen asianajajansa ovat painokkaita, jotta asia olisi nopeutettu. Siitä huolimatta on joka tapauksessa mahdollista, että hänen tapaamisensa Stamford Bridgeen voidaan vahvistaa ennen tapauksen kuulemista, todennäköisesti Euro 2016: n alussa.Se ei ole ihanteellinen, ainakin sanoen, ja laskettu uhkapeli Chelsean osalle, joka haluaa hiljaisemman kauden kuin se, jota he ovat tällä hetkellä kärsineet. Wengerin heikompi puolustusmateriaali

Se oli muutamia käyntikortti Lionel Messista vasemmalle Emirates-stadionissa, mutta Arsène Wenger, joka yleensä oli niin kovaa suojelijana, ei ollut tarpeettoman ankara, kun hän kuvaili hänen Arsenalin tiimiään “naiivina” ja “erittäin syyllistyneenä” jättämään itsensä alttiiksi sivulle, joka tekee vastahyökkäyksen heidän erikoisuutensa. Wengerin valitettavasti tämä on toistuva teema, ja vaikka Barcelonassa voi vakavasti vahingoittaa kaikkein toteutuneita vastustajia, tulee kysymys, kun on kysyttävä, onko olemassa perustavaa laatua oleva virhe Arsenalin puolustava rakenne näissä tilaisuuksissa.Wengerin joukkue on eliminoitu Mestarien liigan ensimmäisestä pudotusvaiheesta kaudella 2010-11, ja kuuden ensimmäisen osuudessaan he ovat nyt saaneet 15 maalia.

Heidän puutteellisuutensa eivät välttämättä ole niin tärkeitä, jos Arsenal saa kiinni ja uudistaa Leicester Cityn Premier-liigan kärjessä, mutta heidän aikataulunsa on ongelmallinen ja Emiratesin väkijoukko voi olla niin levoton, että joskus on pelättävissä heidän managereilleen.

Jos Wenger ei voi voittaa otsikkoa kaudella, kun Manchester City, Chelsea ja Manchester United ovat merkittävästi paenneet, se on kysyttävä, Pep Guardiolan, José Mourinhon ja Antonio Conen kanssa, jotka mahdollisesti livenevät Englannin huippupelaaja ensi kaudella, puhumattakaan Mauricio Pochettino ja Jürgen Klopp, onko Arsenalin manageri koskaan tullut yhteen tämän palkinnon kanssa. Mancinin hiustenkuivaajan huonokuntoisuus Roberto Mancinin mainostaulut, jotka antavat voiman mennä päähänsä, alkoivat huutaa Manchissa ester City, kun siitä tuli ilmeistä, hänellä oli erilainen käsitys hiustenkuivaajan hoidosta liikenteenohjaajalle.Kylmissä päivinä Mancini ilmoittaisi yhdelle hänen entourageistaan, kiihottavasta italialaisesta Jose-nimestä, menemään pukuhuoneeseen muutama minuutti ennen kuin harjoittelu oli päättynyt. Jose ottaisi hiustenkuivaajan ja lämmitti Mancini-hyppyn, joten se oli juuri oikea lämpötila, kun päällikkö tuli sisään. Mancini oli varmasti epätavallinen vaatimus, jos katsotte, että hän käänsi vammaisen WC: n omaan henkilökohtaiseen bidettiinsa ja teki omistautunut Jose ajaa 20 metriä takanaan päivinä, jolloin hän päätti siirtyä kotiin harjoittelupaikalta. Mancini piti maaseudun raikasta ilmaa, mutta jos hän kyllästyi, hän vain hypeni ja ottaisi hissin Joseen kanssa. Nämä olivat outoja päiviä ja alkuperäisen viehätyksen jälkeen Mancini antoi vaikutelman olevan pysyvästi tyytymätön .Se oli Galatasarayn ja Galatasarayn välinen ristiriita, ja Internazionalossa on myös ollut huonoja huoltotöitä, jossa hänet on karkotettu seisomaan, syytti haastattelijalle kyselyä “bullshit” (lähetti sitten kukat anteeksipyyntöön) ja osoitti, että hänellä on vielä kyky heikentää hänen parhaita pelaajiaan. Hänen kapteeninsa Mauro Icardi oli viime kauden yhteinen maalintekijä Serie A: ssa ja Interin erinomainen esiintyjä. “Minulla on 50 ja olisin pitänyt siitä”, Mancini huijotti sen jälkeen, kun Icardi jätti yhden mahdollisuuden.

Kaiken kaikkiaan Mancini muistetaan yhä suuresti kaupungin kannattajilla ja on kummallista hänen nimensä koskaan näyttää syntyvän mahdollisille työpaikoille, kun se on vain neljä vuotta siitä lähtien, kun hän voitti liigassa.Manciniä voidaan säännöllisesti kuulla, kun verrataan Serie A: ää kielteisesti englantilaiseen jalkapalloon ja minulle on luotettavaa tietoa, haluaa tulla takaisin.

Rate this post