Arsenalin Bet365 epäiltyä kärsivät polven loukkaantumisesta

Danny Welbeckin toiveet tulla valituksi Englannin Euro 2016 -kampanjalle ovat uhattuina, kun hän kärsi epäiltystä sivusuuntaisesta meniskusta loukkaantumisesta oikealla polullaan Arsenalin 2-2-vedon aikana Manchester Cityssä sunnuntaina.

jäi väsyksiin ja yrittänyt laukoja koskettamaan Bacary Sagnaa 21. minuutilla. Welbeck yritti jatkaa, mutta pakotettiin ja Arsène Wenger toivoi olevansa optimistinen, Bet365 hänen manageri myönsi, että pelaaja oli “erittäin alhaalla”.

Tuomari oli palannut toimintaan vain helmikuussa 10 kuukauden kuluttua ulos, koska hänen vasemman polven rustoongelma. Englannin johtaja Roy Hodgson valitsee Euroopan mestaruuskilpailunsa torstaina. Kysyttäessä hänen hyökkääjänsä saatavuudesta mestaruuskilpailuissa Ranskassa Wenger sanoi: “Toivottavasti se on hyvä uutinen.Hyvä uutinen on se, että hän ei voi olla euroja varten ja huono uutinen on, että hän tulee.

“En tiedä. Olen optimistinen. En tiedä, onko se lateraalinen meniskus, odottakaamme kunnes saamme todella hyvän diagnoosin. Toivottavasti se ei ole meniskia, mutta on pieni merkki siitä. Puolen kerran katselin häntä, hän oli hyvin alas ja hänellä oli kipua. Meidän on odotettava skannausta. Danny on vahva poika ja yritimme pitää hänet kentällä, mutta heti hän yritti liikkua ja sanoi, että se oli mahdotonta. “Arviot merkitsevät sitä, että Arsenal tarvitsee pisteen Aston Villaa vastaan ​​sunnuntaina varmasti Mestarien liigan paikka.Manuel Pellegrinin joukkueella on 65 pistettä, kaksi enemmän kuin Manchester United mutta heidän naapureillaan on ylimääräinen peli.

, vierailu West Ham Unitedin tiistaina.

Jos Louis van Gaalin puolelle voittaa siellä ja vastaan ​​Bournemouth viimeisessä ottelussaan Old Trafford, City lopettaa viides vaikka he voittaa Swansea City ja Arsenal voi vain piirtää . Siitä huolimatta, että tämä on Pellegrinin viimeinen kotiottelu ennen kuin Pep Guardiola ryhtyy kesäksi, fanit ilmaisivat tyytymättömyytensä tulokseen tyhjentämällä stadionin lopussa.Tämä tarkoitti sitä, että kun Chilen ja pelaajilleen tuli muutamaa minuuttia myöhemmin sanoa Bet365 kiitos kannattajia, hän antoi hyvästit puheen joukko noin 5000.

Pellegrini sanoi ei ollut pettynyt häneen. “Olin pettynyt olemaan voittamasta peliä”, hän sanoi. “Kolmen pisteen voittaminen olisi ollut erittäin hyvä tapa sanoa hyvästit. Minulla on ollut kolme unohtumatonta vuotta täällä, jota en halua analysoida tällä hetkellä. Voimme tehdä sen ensi sunnuntaina. Emme ole päättyneet kauden. Jos et ole riippuvainen vain siitä, mitä voit tehdä, se on vaikeampaa, mutta näemme tiistaina, mitä tapahtuu Manchester Unitedin ja West Hamin välillä. Uskon, että ansaitsemme olla Mestarien liigassa, koska meillä on ollut 37 peliä mestareiden [liigan pätevyyden] asemassa.

“Ei, en usko, että pelaajat painuvat paineen alla.Jos ajattelet paineita, ehkäpä tuntuimme sen keskiviikkona [Real Madridissa]. En voi pahoitella mitään tänään, Bet365 varsinkin ensimmäisten 45 minuutin aikana. Pellegrini vahvisti, että Vincent Kompany on leikkauttanut reisilihasten, jota hän loukkaantui 1-0 Mestarien liigan semifinaalissa toinen jalka tappion Real. “En tiedä, kuinka kauan hän tulee ulos, mutta se on pitkä, pitkä aika”, hän sanoi. Belgian maajoukkueen fysioterapeutti Lievenen Maesschalckin sanottiin täsmällisemmäksi ja lisäsi, että Kompany olisi ulos neljä kuukautta.

Rate this post