Arsenalin hölynpölyä testataan Premier League hektisessä tammikuun aikataulussa

Kaikki nämä kysymykset ja paljon muuta, mukaan lukien, ovatko Jürgen Klopp ja Sam Allardyce menestyneet Liverpoolin ja Sunderlandin pelastajiksi, ja onko Steve McClarenilla, Alan Curtisillä ja Rémi Gardellä aikansa saada maineensa

FA Cup -viikonloppuja on tammikuun alussa ja tammikuun lopussa, mutta kolme täyttä ottelukierrosta alku- ja loppuotteluissa. joitain erittäin maukkaita pelejä lähipäivinä. Kuukauden loppuun mennessä kokonaiskuvan pitäisi olla paljon selkeämpi. On jopa mahdollista, että normaaliarvo on saattanut palata.

Köyhä vanha FA Cup on jäänyt melko varjoon puolivälissä, joka seuraa niin pian sen jälkeenkin.Jokainen, joka kuvittelee tämän olevan väärässä, eikä Valioliigan tahallinen politiikka, ei ole selvästi kiinnittänyt huomiota. Jos on olemassa tilaa, jossa Valioliiga voi miehittää entistä paremman näkyvyyden, kaikki ylivoimaiset perinteet, jotka voidaan loukata, Richard Scudamore ja hänen tiiminsä ovat valmiita vetämään saappaitaan.

Tietenkin FA Cupia on voitettu, mutta Scudamornen tehtävä ei ole huolissaan.Kukaan muu ei, lukuun ottamatta lähetystoiminnan harjoittajia, joiden tehtävänä on kiillottaa se ja esittää se skeptiselle yleisölle ikään kuin se olisi urheilullinen vastaava Aladdinin lamppuun. Taika, tai ainakin kaikki kulta ja hohtavat rikkaudet , ovat tällä hetkellä Valioliigan kanssa, eikä ollut vaikea myötätuntoa Allardycea kohtaan, kun hän vaati keskiviikkona Sundanlandin peliä Swanseaa. Pöydän silmäys osoittaa, miksi. Sunderland on alhaalta kolme ja jää siellä edes Walesin voitolla. Mutta menettää tämän pelin ja Swansea, yksi kahden tai kolmen osapuolen Allardyce saattaa toivoa nousevan yli lopulta selviytyäkseen, avaa seitsemän pisteen rako ja Sunderland alkaa etsiä jumittua.

Täysin sama syistä Swansea on tarkasteltava ottaen kolme pistettä vastustajat alla niiden taulukossa.Ei olisi liioiteltua ehdottaa Curtiksen ensimmäistä liigapeliä, koska hänet vahvistettiin, sillä Swansean manageri loppukauden ajan voi pitää avaimen kaikesta mitä seuraa. Facebook Twitter Pinterest Steve McClaren pitää Manchester Unitedia voitettavana, kun hänen Newcastlen puolensa kohtaavat heitä tällä viikolla. Kuva: Eddie Keogh / Reuters

Tällä viikolla tuo Newcastle Manchester Unitedia vastaan, aina kova peli riippumatta tilanteista osallistujilta ja tällä kertaa epäilemättä McClarenin tulevaisuuden osoitin Tynesidellä. Van Gaalin United on katsottava voitettavaksi – ehkä ei ole helppoa voittaa, ei juuri siellä, mutta ei mitään pelättävää.Newcastle osoitti päättäväisyytensä suurilla tuloksilla Liverpoolia ja Spursia vastaan ​​ennen joulua, vain vastoin Aston Villaa ja West Bromwichia. Jos McClaren etsii lausuman tulosta kauden toisen puoliskon luomiseksi, tämä voisi olla hänen mahdollisuutensa. Mitä Van Gaal etsii, on vähemmän selkeää, mutta Liverpoolin poissaolo jatkuu seuraavana viikonloppuna. Hän haluaa välttää kriisinhallintaa.

Ennen Liverpoolin pelin aloittamista Manchester Unitedilla on Arsenal Keskiviikko.Kun otetaan huomioon Kloppin hyvin julkistetut vammaongelmat, liigan johtajat saattavat tuntea, että tämä on hyvä aika käydä, vaikka olettaen, että Liverpool voi nostaa joukkuetta, heidän ennätyksensä ylimmäisistä sivuistaan ​​uudessa manageriassa on rohkaiseva.

Ehkä voittaa José Mourinhon Chelseaa vastaan ​​olisi pitänyt pitää devalvoituna valuutta – jotain sellaista, jota ei olisi suunniteltu sanomaan pari kuukautta sitten – mutta tavalla, jolla Liverpool purettiin Manchester Cityssä marraskuussa, oikeutetusti ihmiset puhuivat otsikkohaasteesta.

Tottenhamia pidetään parhaimpana mahdollisuutena yhdessä Leicesterin kanssa ja puolet vähäisimmillä tappioilla kokoontuvat White Hart Laneen keskiviikkona peliin, joka pystyy selvittämään, mikä kilpailija jatkaa haastetta pisin. Manchester City ohittaa Norwichin Kaupunki Sergio Agüiero näyttää luokkaansa Lue lisää

Myös tässä kuussa Stoke v Arsenal on jokaisen neutraalin suosikkipeli ja Arsenal v Chelsea voi tuskin epäonnistua merkittävästi.Arsène Wenger, joka on rikkonut ankkojaan Mourinhoa ​​vastaan ​​yhteisön kilpeä vastaan, tietää, että hänen on jatkettava hänen surkea liigan ennätyksensä vastustajansa loppupäivän aikana, vaikka voitto Hiddinkin Chelseasta vastaan ​​olisi pitkä matka auttaa kompensoida.

Jos Arsenal voi tulla Liverpoolin, Stoken ja Chelsean vastaan, ihmisten on lopetettava vitsejä siitä, että he pystyvät pysymään pöydän päällä. Niiden ei tarvitse matkustaa Manchester Cityhun vasta toukokuussa, joten niiden paras suunnitelma saattaa olla yrittää asettaa jonkin verran etäisyyttä kahden klubin välillä.

Vaikka tämä on heidän vaativin kuukausi, tammikuussa ei ole vain tietoja pöydän yläosasta. Entäpä Aston Villa v Leicester ensi viikonloppuna vai Swansea v Watford?Villa ja Swansea ehkä saivat heidät pudotettaviksi peleiksi kauden alussa. Sunderland olisi varmasti keksinyt mahdollisuuksiaan Bournemouthia vastaan ​​viisi kuukautta sitten, vähän tietää, että Cherries kyseenalaistaisi Chelsean ja Manchester Unitedin ennen pitkä, puhumattakaan syyskuun puolivälistä 2-0 voitosta, joka osui Dick Advocaatin lähtöön pari viikkoa myöhemmin. Nyt 23. tammikuuta kuoppaa Big Sam vastaan ​​Plucky Eddie, pragmatismi v romanssi, maailmanväsymys yhdestä kulmasta, sydämen lämpeneminen optimismia toisessa.

Kun FA Cupin epävirallinen uusi iskulause kunnioitetaan, se on Premier-liiga, jossa voi tapahtua jotain.

>

Rate this post