Arsène Wenger tietää todellisen arvon saavuttaakseen Mestarien liigan uudelleen

Kun tämä harum-harjoitus kaksintaistelu oli 2-2 ja 10 minuuttia jäljellä kääntymään, niin Manuel Pellegrini ja Arsène Wenger pysyivät pystyssä ja ahdistuneina teknisten alueidensa reunalla. He ristivät ja rikkoivat käsivartensa, ja sitten vaelsivat piireissä. Se oli kuin kummallinen muoto synkronoidusta johtavasta stressitanssista. Molemmat uivat Mestarien liigan pätevyyden syvässä päädyssä, ja lopussa Wenger nousi vahvempaan. Tämän kauden hämmentävät outot ovat tietenkin sellaisia, että Wenger ei pidä sitä itsestäänselvyytenä. Hän puhui jälkikäteen sen arvaamattomuudesta. “Katso tulokset”, hän huomautti, kulmakarva kaareva. “Meidän on pidettävä painopisteitä.” Arsène Wenger: Arsenal pelaa “erittäin vaikeassa ilmastossa” Emiratesissa Lue lisää

Kaupunkien osalta asiat ovat vaarallisempia.Manchester United voi ohittaa kaupungin viimeisellä esteellä, jos Louis van Gaalin joukkue pystyy hyötymään viimeisistä kahdesta ottelustaan. Tämä toteutus pimensi mielialaa aurinkoisella Etihadilla. Jotkut mahtavat boiot lopullisessa pilliin liittyivät lievään taputukseen kaupungin faneista, kun enemmistö juoksi pois.

Se oli Pellegrini-jalkapallon jäähyväiset joukosta täällä kun he valmistautuvat Pep Guardiolaan. Kun joukkue ja heidän entinen päällikkönsä palasivat kentälle kauhistuttavan jousen ja jäähyväisen aallon vuoksi, jäljellä oli vain muutamia tuhansia faneja. Pellegrinin suosio oli siellä – viesti “Gracias Manuel” kurotettiin huomattavan vaaleansininen lippu – mutta se tunsi klubin tarvitsevan uutta kappaletta.Arvostuskierros oli kuin litteä, haalea lasillinen olutta, joka oli unohdettu auringossa liian kauan. Jotkut wag kuvasivat sen täydellisesti “lapathyksi”. Kaupunki osoitti sellaisenlaista voimakkuutta, jota odotetaan ensi kaudella, mutta joka ei ole riittävän lähellä eikä riittävän keskittynyt lajike. Sergio Agüero ja Kevin De Bruyne näyttivät laivastomme ja ajavat lyödä pieniä iskuja Petr Cechin ulottumattomissa. Mutta Arsenal vastasi joka kerta. Jotkut Wengerin hyökkäävät pelaajat, jotka ovat olleet kamppailevalla puolella virheellisiä yli toisen puoliskon tällä kaudella löytänyt hetken nostaa joukkue. Olivier Giroud rikkoi tavoitteensa kuivuuden, Alexis Sánchez nosti pelin yhdelle kriittiselle hyökkäykselle ja houkutteli lyhyesti dynaamisimmalle tasolleen tasoittaa.Even Theo Walcott tuli sisään ja näytti kirkkaalta oikealta puolelta. Samaan aikaan Danny Welbeck odottaa innokkaasti uutisia hänen polvensa tilasta.

Manchester Cityn sävyn odotetaan tuntuvan selkeästi teroittamalla siihen aikaan, kun he palaavat ensi kauden alkaessa elämään Señor Guardiolan alla. Mutta missä eurooppalainen turnaus? Kaupunki istui toisen pöydässä, kun klubi ilmoitti helmikuun alussa, että haluttu katalaani kyytiin kaupunkiin. Siitä lähtien he ovat kulkeneet kotimaassa siinä määrin, että he horjuvat neljänneksi, ja he ovat toimittaneet aloitteen naapureille.Lainaa lause, kun kerran on tullut kuuluisa tielle, se on squeaky-boom-aika.

Ennemmin tai myöhemmin penny on pudonnut siihen, että yleinen pakkomielle Mestarien liigan pätevyyden vähimmäisvaatimuksena ei ole realistinen liian monille klubeille pitämään rakkaita.Riippumatta taloudellisista investoinneista tai henkilöstön asemasta, se ei ole käytännöllistä.Arsène Wenger paljastaa, että hän hylkäsi Realin, Barcelonan ja Manchester Cityn Lue lisää

Kun otetaan huomioon upea Leicesterin esimerkki, Tottenhamin aikomukset Mauricio Pochettinon ja viime aikoina Liverpoolin Jürgen Kloppin johdolla sekä seurojen määrästä, jotka odottavat huomattavaa parannusta ensi kauden Premier-liigan kampanjoissa (Chelsea, Manchester City ja Manchester Unitedin vastuuhenkilöt tietävät, että kaikki liian hyvin), se ei vaadi matemaattista neroa selvittämään, että pohjimmiltaan ei ole tarpeeksi menestystä mennä ympäri.

Laajempi kysymys siitä, mitä Englannin jalkapallon kelpoisuus onnistuu, näyttää muuttuvan välttämättömyyden vuoksi. Pellegrini ei heittäisi pyyhkeäkään neljään neljään päähän tässä vaiheessa.Hän on edelleen ylpeä siitä, että hän on ottanut Mestarien liigan semifinaaliin ja pitää sitä saavutuksena.

Saksassa tällä hetkellä Bayern Münchenin manageri voitti Bundesliigan tänä viikonloppuna (kolmas peräkkäin) kun hän jatkoi näennäistä epäjohdonmukaisuutta lähtemästä ilman koskaan voittoa Mestarien liigassa hänen oleskelunsa aikana Saksassa.

Näyttää outoa ajatella Wengerin ensimmäinen pätevyys Mestarien liigan kanssa Arsenalissa hänen ensimmäinen täyskampanjaan Englannissa vuonna 1997 -98, samaan aikaan kun Manchester City putosi Englannin jalkapallon kolmanteen riviin. Wenger sulkee 19. peräkkäisen lippunsa Eurooppaan eliittijuhlille. Voi olla, että jotkut hänen arvostelijansa eivät riitä, mutta ehkäpä sitä ei tule hämmentää.

Rate this post