Christen Press osuma hattutempun USA risteily voiton Trinidad & Tobago

Christen Press saavutti maalintekijäksi kolme maalia toisen puoliskon korvikkeeksi ja Yhdysvallat rikkoi Trinidad ja Tobago 6-0 näyttelyssä Alamodomessa torstai-iltana.

Carl Lloyd, Alex Morgan ja Lindsey Horan myös sijoittui, kun Yhdysvaltain joukkue jatkoi voitto-kiertomatkastaan ​​juhlistakseen Kanadan naisten MM-voittoa viime kesänä.

Paina ensimmäisen maalin 61. minuutilla juuri sen jälkeen kun hän tuli peliin. Hän teki myös 75. ja 84. minuutilla kolmannen uran hattutempunsa. Press sai myös kolme maalia 8-0 voittomaaliretken voittoon Costa Ricassa 17. elokuuta Pittsburghissa.

Ottelu päättyi molempien joukkueiden viikoittaiseen draamaan, jonka oli määrä pelata viime sunnuntaina Hawaii.

Se alkoi viime perjantaina, kun Yhdysvallatkeskikenttäpelaaja Megan Rapinoe löi ligamenttia oikeassa polussaan koulutuksen aikana Honolulussa. Rapinoe tarvitsee leikkausta vammalle, joten hän ei ole käytettävissä helmikuussa olosuhteissa.

Lauantaina USA: n käytäntö Aloha-stadionissa oli lyhennetty ja pelaajat valittivat pelipinnan kunnosta . Maalivahti Hope Solo lähetti kuvan Twitterille, joka osoittaa pelaajan vetävän sauman keinotekoiseen turpeeseen.

U.S. Jalkapallo peruutti ottelun myöhemmäksi iltana ja sanoi, että se antaisi fanien hyvityksiä.

Pelaajat antoivat myöhemmin lausunnon Pelaajien Tribunen verkkosivuista.

“Olemme tottuneet pelaamaan millä tahansa pinnalla edessä. Meidän on kuitenkin ymmärrettävä, että meidän suojamme – turvallisuus – on etusijalla nro.Päivän päätteeksi odotamme, että meitä kohdellaan tasavertaisesti miespuolisin kollektoreina. Toivomme, että tulevaisuudessa kenttämme ja paikkamme valitaan ja tarkastetaan kansainvälisen ottelun tasolla – olipa kyse miehistä tai naisista, jotka pelaavat kentällä “, pelaajat kirjoittavat.

A luokan pelitapahtuma pelihahmoa varten pelattiin tiistaina Honolulussa.

Trinidadin ja Tobagon pelaajat ovat puolestaan ​​uhannut boikotoimaan torstaista ottelua San Antonioissa kiistelyn vuoksi maksaa.

Yhdysvallat pelaa Kiinassa kahden viimeisen ottelun aikana. Ensimmäinen ottelu on sunnuntaina Glendale, Arizona.

Rate this post