David Nugentin myöhäinen otsikko antaa Middlesbroughille tärkeän voiton Hullin päälle

Aitor Karanka oli “täydellinen” loppu turbulenttiin viikkoon, kun hän palasi Middlesbroughin kouruun, joka toi mukanaan viimeisen huikean voiton Hull Cityn kilpailijoistaan.

Boro-managerin päivät Teesside näytti numeroituneena, kun hän lähti perjantaina viime viikolla hänen myrskyn kokouksen jälkeen.Karanne tarkkailee sunnuntain tappion Charlton Athleticista kaukaa, mutta hän yllättäen palasi päävalmentajansa tällä viikolla ja perjantaina auttoi saamaan Mestaruuskampanjaan haasteen takaisin radalle.

Korvaava David Nugentin pysähdys- ajan otsikko lähetti karankaan ja muun Riverside-stadionin villi, varmistaen voiton, joka siirtää Boroa toisen, neljä pistettä Hullilta. “Luulen, että se on ollut paras tapa päättää päivä,” Karanka sanoi. “Päivä, viikko, kaikki – en voinut kuvitella lopettamaan peliä tällä tavalla.

” Kerroin pelaajille ennen peliä, että se olisi todella tunnepeli koska paljon huhuja, paljon tapahtumia oli tapahtunut, emmekä voi unohtaa, että olemme ottaneet vastaan ​​yhden parhaista joukkueista liigassa.

“Hull oli viime kauden Premier League-pelaajat [kanssa ] Premier League manageri, joten tästä syystä se on ollut täydellinen päivä meille.Sanoin eilen lehdistössä, että tänään oli hyvä päivä osoittaa kaikille kuinka suuri tämä klubi on, kuinka suuri tämä yleisö on ja kuinka hyviä nämä pelaajat ovat, kun he pelaavat tavalla, jota meidän on pelattava. Siksi olen kertonut heille pelin jälkeen, ja haluan sanoa kaikille, vain yksi asia tänään: kiitos. “Karanka sanoo, että tämä voitto on” massiivinen “Borolle ja paljon enemmän kuin kolme pistettä Se oli todellakin ankara Hullilla, joka hallitsi suuria osia pelistä mutta joutui jälleen heikentämään kyvyttömyys muuttaa mahdollisuuksia.

> He menivät lähelle useaan otteeseen, varsinkin 34. minuutilla, kun Robert Snodgrass löi leveästi virtaavan joukkuetapauksen lopussa ja kun Ahmed Elmohamady nousi toisella puoliskolla.Mutta se oli Nugent, joka asetti sen Albert Adomahin ristillä.

“Emme todellakaan ansaitse sitä”, kaupungin pomo Steve Bruce sanoi. “Joskus se on julma, todella julma.” Jos olemme rehellisiä, meillä on ollut niin paljon pelejä viime kuussa, erityisesti, missä olemme olleet paras joukkue, minun lausunto, ja hänellä oli hyvät mahdollisuudet, todella hyvät mahdollisuudet. Valitettavasti lopulta meistä on rangaistu, mikä on julmaa.

“Minun maalivahdin ei ole säästynyt, vai onko hän? En muistakaan, mutta kaksi suurta mahdollisuutta – [Ahmed] Elmohamady ja Snoddy [Snodgrass] – meidän pitäisi ottaa.Emme voi pitää puuttuvia mahdollisuuksia kuin olemme kadoksissa, ja se on ollut sama nyt viimeisen neljän viiden viikon aikana.

“Olemme luoneet kaksi todella hienoa mahdollisuutta Middlesbroughia vastaan ​​ja emme ole pystyneet “Middlesbrough 1-0 Hull City: Mestaruus – se tapahtui Lue lisääAitor Karanka ei muutu tyyliä johtajana huolimatta Middlesbroughin myllerryksestä Lue lisää

Rate this post