George Boyd élek Burnley közelebb túlélés győzelem Stoke

Fortress Turf Moor eljött Burnley védelme ismét. Bizonytalanság kezdtek szivárogni Sean Dyche csapat és a Premier League állapotát a következő aggasztó távon formai, hanem egy másik otthon diadal, a 10. szezon, Stoke City ellen szélű őket közelebb a túlélésre.

George Boyd ösztönös befejezni elegendő volt, hogy megbüntesse Mark Hughes oldalán, akik rosszul eltévedtek december óta, és újra üzembe helyezett hangsúly a bet365 bónusz kontrasztot, hogy tartja Burnley felszínen az élvonalban. Azok 35 pontot, a Premier League rekord a klub, 32 gyűjtöttek a Turf Moor, és csak az első három Chelsea, a Tottenham Hotspur és a Liverpool nyert több mérkőzést otthon.Dyche volna tervez Európában, ha Burnley tudta megismételni ezt az űrlapot a saját travels.Zlatan Ibrahimovic késő büntetést megmenti a Manchester United az Everton ellen Tovább

„Ha egy Burnley bérlet tulajdonosa, akkor minden bizonnyal egyre a pénzükért,”mondta. „Elvesztettem darabokat az én fejbőr karcolás fejem, hogy miért nem nyerte el ebben a szezonban, de az előadások otthon fantasztikusak voltak. Nem volt nagy a zaj rólunk fog a hét játék nélkül nyer, de öt volt távol, és a másik két otthon ellen voltak az első két olyan nehéz volt.Jól játszottunk tekintve jöttünk le a hátsó kényelmetlen távon, de ez volt a cél méltó győztes a játékot.”

Ez kétségtelenül igaz és a Burnley ellenállását, ha a helyettesítő Peter Crouch vezette késő légi támadás is lenyűgöző, bár Hughes jogosan panaszkodott az első félévben kicsapongás, hogy a költségek Stoke drágán. Nem volt hiány a támadó szándék és az elkötelezettség mindkét csapat, de egy fájdalmas hiánya minőségi utolsó harmadában segített megmagyarázni a legutóbbi harcok.

Stoke, most csak négy győzelem 17 bajnoki, létrehozta a jobb nyílások a félidő vége előtt, de Marko Arnautovic elherdálta két világos látnivalók Tom Heaton célja, hogy otthagyja a szurkolók döbbenten.Burnley szükséges a reprieves unibet bónusz miután kicsúszott a 10. és 15., és mindössze öt pont a kiesési zónától kezdőrúgás előtt, mivel a korábbi győzelem, a Leicester City a januári.

Arnautovic kellett volna Stoke a vezetést, amikor egy rosszul sarok Burnley engedélyezve Charlie Adam és Saido Berahino megtörni a ellentámadást. Az Ausztria nemzetközi játszotta tiszták a kaput Berahino de szörnyű első érintés után a labda egyenesen Heaton.Ő kapott egy második harapás a stroke félidő, ismét egy kellemes Berahino érintés, de megpróbálta átadni vissza a csatár helyett a fényképezés és elvesztegetett másik opportunity.Leicester féle iszlám Slimani és Jamie Vardy mélyíteni Sunderland homály Bővebben

Hughes azt mondta: „meg kellett volna alakítjuk legalább egy esélyt az első félidőben, és hogy tette volna a dolgokat nehéz Burnley.A teljesítmény rendben volt, de hiányzott a minőség és álnokság kiválaszthatja a megfelelő lépés a végső harmadik és ha nem vesszük figyelembe az esélye Ön mindig fogékonyak.”

A második felében kezdődött hasonlóan baljós, valamint komikus, divat, amikor Ádám megpróbálták átvenni a sarokban, megbotlott a megközelítés, megbotlott térdig először a labdát, és kezelni kell elismerni a szabad rúgás a Burnley. Legalábbis ő és Hughes sikerült látni a jó oldalát. Mosolyognak eltávolítottuk, azonban, ha a házigazdák elő egy ritka pillanat a minőségi pontszámot.

Jeff Hendrick volt a szolgáltató egy metsző távon középpályára a Stoke tizenhatos túl két gyenge kihívásokat.Az Írország középpályás Unibet Hungary keresztbe alacsony a bal és Boyd, 12 yard ki, végigsöpört az első alkalommal lőtt túl Lee Grant kétségbeesett merülés. „Ez volt a fenséges befejezni, és egy nagy set-up Jeff”, mondta Dyche.

Rate this post