Jermain Defoe antaa Bet365 uskoa, että he voivat välttää putoamisen

Huipentamalla heidän pelinsa Vicarage Roadissa sunnuntaina, noin samaan aikaan kun John Terry luultavasti nousee uudelleen Münchenistä neljä vuotta sitten, kun hän on pudonnut erinomaisen arvostuksen, ja Sunderlandin voiton heijastavat neljännellä peräkkäisellä kaudella, jossa heidät olisi pitänyt luopua, mutta jotenkin he eivät olleet.

Epävarmasti, kun otetaan huomioon niiden ilmeinen toivottomuus pitkiä loitsuja varten, he voisivat jopa pelastaa pelin.

Norwich City ja Newcastle United ei odota mitään suosiota Roberto Martínezin haurasta tiimistä, kun he valmistautuvat joutumaan uhreiksi seurakunnalle, joka näyttäisi Bet 365 olevan escapologiansa läpi heidän DNA: nsa. Jermain Defoe: “Tiesin, että mahdollisuuksin voisin pisteet maalata.” Lue lisää

Kun niin monta kierrosta karsitaan taistelu, ehkä on ennenaikaista puhua keskivaiheesta. Varmasti Sunderlandin fanit on otettu väärennysaikaan niin, että he eivät laske mitään kanoja, ja se voisi hyvinkin mennä lopulliseen peliin. Kuitenkin kahdella jäljellä ne ovat napa-asentoissa, jotta vältytään liittymästä Aston Villaan mestaruudesta.Heidän kohtalonsa on omissa käsissään. Jos riittää kyyneleitä tyneellä ja syvimmässä Norfolkissa, Jermain Defoe on hakenut heidät siihen. “Älä kerro kenellekään”, hän kysyi, kun hän kysyi hänen kostean silmänsä irtautumisesta kentästä.

Kun samanlainen tunnepelaaja oli voittajalle viime kauden Wear-Tyne-derbiin, tapa. “On vaikeaa olla,” Defoe sanoi. “En tiedä mitä minulle on. Kun vanhenen, olen vain liian Bet 365 emotionaalinen. Se on vaikea löytää sanoja, jotka kuvaavat, miltä se oli. ”

Defoe, joka kontrolloi pallon ensimmäisellä kosketuksellaan ennen kuin se lähetti sen alhaalta kulmassa viidennen ja viimeisen tavoitteen, merkittävä rooli Sunderlandin uusimmassa pakolaissarjassa.Hän on voittanut 15 joukosta 43 joukkuetavoitettaan ja vastaa 14: stä 35 pistettä, jotka ovat kolme muuta kuin Sam Allardycen asettama tavoite.

Pidä flirttailu putoamisessa tarpeeksi kauan ja lopulta pudotat – mutta ei niin Sunderland, se näyttää, kun he valmistautuvat nousemaan uusimmasta kapeastaan. Paolo Di Canio vuonna 2013, Gus Poyet vuonna 2014, Dick Advocaat viime vuonna ja nyt lähes varmasti Allardyce vuonna 2016.Ehkä enemmän huolenaiheita johtajan toimiston vakiintuneesta tehtävistään kuin ansaita kaksi pistettä turvata turvallisuuden on kuka on paikallaan jäljitellä hänen Bet 365 esitystään ensi vuonna, jos kuvio jatkuu. Sam Allardyce: meditaatio auttaa minua selviytymään karsintakisasta.

Viiden minuutin aikana Sunderland lähti Wahbi Khazrin upeasta pitkän matkan volleyista ylhäältä ylhäältä, epätoivoon sammuttaa kuin pub-tiimi kuin Nemanja Matic palautti Chelsean lyijyn, Vito Mannonen alla.

Islannille oli tapahtunut epäonnistuminen siitä, miten pallo oli päässyt Diego Costaan ​​espanjalaiselle avaamaan pisteytyksen kapeasta kulmasta 20 minuutin avautumisen aikana. vieraiden toinen oli yksinkertaisesti alaspäin sijoittaa huono puolustaa.

Mannone pysyi tiukasti hienoja säästää ennen Fabio Borini löysi verkon vastaan ​​hänen entinen klubi avulla taipuminen pois onnettomasta Terry.Sitten 138 sekuntia myöhemmin kyseenalainen Chelsea-merkintä antoi Defoelle sellaisen avaruuden, joka johtaa vain yhteen lopputulokseen.Uskonnon tunteita ja helpotuksia harvoin nähdään stadionilla lähes 20 vuoden historiassa.

Näennäisesti järkevä mies Guus Hiddink, Chelsean väliaikainen johtaja, välitti perusteettoman väitteen, että erotuomari Mike Jones oli liian lähelle tapahtumaa, jotta oikea puhelu olisi Terry ryntäsi alas Khazri väsyneellä haasteella viidennen minuutin pysähdysajalla saadakseen toisen keltaisen nopeasti peräkkäin Defoen virheen jälkeen.

35 -vuosittainen sopimus, jota ei ole tarkoitus uudistaa, koska hän pitää luovia tarjouksia siirtyä Kiinaan ja Pohjois-Amerikkaan, hänen kahden pelin kieltonsa toi äkillinen loppu lähes kahden vuosikymmenen uraan lontoolaisen klubin kanssa.

Yli 700 esiintymistä, joissa hän on voittanut Mestarien liigan (vaikka hänet keskeytettiin finaaliin), muun muassa Premier-liigan, Europa-ottelun ja FA-cupit, on kaikkien ulottuvilla vaikuttava. sterling-palvelu kentällä hänen käyttäytymisellään pois. </p >

Hiddink kieltäytyi vahvistamasta, olisiko Terry nähtävä Chelsean sininen uudelleen, kuin jos hän liittyi Stamford Bridge Walkaboutiin Leicester Cityn vierailun jälkeen sunnuntaina.Maticin otteella oli lopullinen ilme siitä. “Se ei ole hyvä tapa lopettaa”, hän sanoi. “Toivomme hänelle parasta tulevaisuutta, eikä unohda, mitä hän on voittanut ja mitä hän on tehnyt.”

Rate this post