José Mourinho kertoo Paul Pogballe: unohda maailman Unibet ennätysmaksu, pelaa peliä

 

José Mourinho on käskenyt Paul Pogbaa unohtamaan maailman ennätyksellisen £ 92,5m: n siirtomaksun, kun ranskalainen jatkoi anonyymiä muotoa Manchester Unitedille. Feyenoordissa torstaina ensimmäistä kertaa hänelle on annettu Mourinhon vapaampi tehtävä.Kuitenkin, kuten derby-tappio kotona Manchester Cityä vastaan ​​viime lauantaina, kun Pogba pelasi syvemmälle, 23-vuotias ei voinut vaikuttaa otteluun. p> Mourinho on Unibet tietoinen siitä, että Pogba ei ole vielä löytänyt johdonmukaisesti parasta muotoa. ”Maailman ennätyspelaaja on aina avoin kysymys, kunnes joku rikkoo ennätyksen”, johtaja sanoi. ”On klubeja, jotka maksoivat 20, 30, 40 miljoonaa, mikä on suurempi kuin United maksanut Paulille, koska teet suhdetta maksamanne ja klubitulojen välillä ja huomaat, että muut klubit, jotka maksavat 20, 30, 40 paljon suurempi asia kuin mitä United teki. Ei ennen kauden alkua; [jälkeen] Euro finaaliin, juhlapäivät sitten palaavat.On normaalia, että ensimmäisellä viikolla hänellä oli erittäin hyvä vaikutus ensimmäiseen peliin. On normaalia, että ensimmäisen pelin jälkeen hän on hieman vähentynyt. Mutta olen täynnä luottamusta hänen kanssaan, koska tunnen hänet. Tiedän, että hän on erittäin hyvä kaveri, jolla on Unibet paljon kunnianhimoa, joten lomake tulee luonnollisesti ja tulee tiimin parantaessa. Joukkue paranee, hän paranee – ei ole ongelma. ”

Mourinho kysyi, missä hän haluaa toimia Pogballa säännöllisesti:” Hän voi pelata siellä, missä hän ennen pelasi Premier Leagueissä, jossa hän teki Feyenoordia vastaan. Se ei ole ongelma hänen asemansa kanssa – hän tuntee olonsa mukavaksi [joko].

“Se riippuu tilanteesta.Premier-liigassa me pelasimme Wayne Rooney: n kanssa No10: nä ja Feyenoordia vastaan ​​pelasimme [Morgan] Schneiderlinin takana neljän takana ja annoimme hänelle enemmän vapautta miehittää muita tiloja.

Jälkeen peräkkäiset tappiot Mourinho aikoo voittaa Watfordissa sunnuntaina ja kehottaa pelaajiaan löytämään oman asemansa. ”Sanon aina, että paras motivaatio, joka voi olla, on oma motivaatio,” hän sanoi. ”Olen ylimääräinen motivaation lähde, mutta Unibet motivaatio kuuluu soittimelle. Mielestäni heidän ei tarvitse tarvita ylimääräistä motivaatiolähdettä, joka kuuluu itselleen, niin suuri elämä, ne rahat, joita heidän on tehtävä, niin että uskon siihen.Uskon sunnuntaina, että he yrittävät voittaa ottelun ja antaa kaiken, ja minä vain yritän auttaa. ”Voita Manchester Unitedin yönä muistaa, sanoo Feyenoordin Dirk Kuyt Lue lisää

Mourinho harhautti ehdotuksia siitä, että Watford-ottelu on nyt Unitedin suurin kampanja. ”Watford? Mielestäni Man Unitedin on näytettävä jokainen peli, jokainen peli, jokainen kilpailu. ”Klubi on liian suuri, kannattajat ovat liian intohimoisia ammattilaisille, jotka eivät tunne, että jokainen peli on erittäin tärkeä peli.

” En siis usko, että heidän pitäisi tarvita tappiota tai tässä tapauksessa kaksi tappiota yrittää antaa kaiken, mitä heidän on annettava.Sen pitäisi kuulua heille, ja sitä Unibet odotan heiltä – että yritämme sunnuntaina voittaa ottelun normaalisti. ”

Jos kaupunki tappaa Bournemouthin lauantaina United on kuusi pistettä takana, kun he tulevat pois päältä. ”Se on alkuaikoina”, Mourinho sanoi. “Pidän parempana neljästä neljästä takana – se on ilmeistä – mutta kuten sanot, se on hyvin varhainen päivä.”

Hän jatkaa aikeissaan edetä Europa-liigassa Unibet avaustappioista huolimatta. “Luulen, että meidän on täytettävä”, hän sanoi. ”Haluan kunnioittaa kilpailua.”

José Mourinho kertoo Paul Pogballe: unohda maailman Unibet ennätysmaksu, pelaa peliä 5.00/5 (100.00%) 1 vote