Jucătorul de hochei și-a pus creierul la cercetare. La patru zile după moartea sa, sa născut fiul său

Saptamana trecuta, duminica, Montador a gasit o prietena moarta. Patru zile mai târziu, ea a dat naștere unui fiu care, din nefericire, nu-l cunoaște niciodată pe tatăl ei. Fostul apărător canadian pare să fi devenit o altă victimă a consecințelor după lovituri multiple.

Hard bate la cap provoca jucători tulburare degenerativă a creierului legate de boala Alzheimer. În trecut, de exemplu, au murit Derek Boogaard, Bob Probert, Rick Rypien și Wade Belak. Acum, Boogaardova moartea a stârnit o serie de dezbateri și NHL cu care se confruntă de procese supraviețuitori, jucătorii cu sănătatea distrusă și altele încă active, care se tem sa nu ajung ca.

Înainte de Boogard în 2011 a murit, el a decis acest lucru târziu Montador că își dedică creierul cercetării în scopuri medicale.Pentru a afla cât de mult a suferit un organ de senzație de la meciurile de hochei. Apoi, în timp ce cal de povară din Canada a jucat pentru Buffalo și că viața lui a fost stins, nimeni nu știa.

„El nu știe când vine acel moment, dar el știa că atunci când apare, el vrea sa doneze creierul lui. Spune doar cât de uman a fost. Desigur, a fost prea devreme, dar ar putea ajuta pe altcineva. Și asta e exact ceea ce el a fost „a declarat mass-media de peste mări, Craig Conroy, fostul coechipier Montadorův Calgary

Despre planul rudelor sale nu știu, dar poate un fost bătăuș George Parros a spus:.“ A fost foarte intelectual pe bază, caută răspunsuri la diverse întrebări, încercând să dau seama cum funcționează lucrurile și cum ar Unibet bonus pariuri fara depunere trebui să fie îmbunătățită în continuare.Și dacă el ar putea dona creierul, astfel încât a ajutat pentru a determina modul cel mai bine să procedeze într-o comoție și alte lucruri similare, așa că a făcut-o. „

Pentru Montadorem își plânge de peste mări mondial de hochei. Cine l-au cunoscut, l-a plăcut. Pentru bunătatea lui, grija, simțul umorului. Pentru că înmormântare a fost foarte chinuitor. „Urletele inima mea“, a declarat unul dintre colegii lui cu lacrimi în ochi. Cry nu a rezistat nici mulți alți oameni.

supraviețuitori Montadorovi între timp, a rupt tăcerea înainte de publicarea rezultatelor autopsiei. „Tocmai a încetat să respire sau inima lui cucerit“, a spus fratele lui Chris.

Familia 35letého jucător de hochei consideră că moartea prematură poate doar depresia si anxietatea cauzate de lovituri. Montador luptat demonii în cap. „Nu a fost fratele meu.El era ca un alt om în corpul său. Asta e inima mea. El a vrut să fie același băiat, dar nu a putut “, a descris Chris Montador comportamentul lui Steve în ultimul an și jumătate. “Cred că fratele meu știa că va pleca, chiar dacă nu mi-a spus niciodată. La treizeci și cinci de ani, el arăta ca un bărbat de șaptezeci de ani. “Prietenii acum speră că proprietatea tatălui va moșteni un băiețel care tocmai sa născut. Poate că Montador junior, prin expertiză, va afla din nou de ce tatăl său nu trăiește. Și el se va lupta pentru a nu mai păstra ceilalți jucători de hochei.

Rate this post