Lewishamin neuvosto keskeytti Millwallin pakollisen ostotilauksen

Yöpaikkojen korkeiden panosten yöpymisneuvottelujen aikana Millwallin maa-alueen pakollisen ostotilauksen lopullinen kuuleminen Deniin keskeytettiin dramaattisesti 11. tammikuuta.

Millwallin edustajat , heidän kannattajansa ja kansalaiset, jotka seisovat häätetyiksi, olivat keränneet Lewishamin kaupungintalon Civic-sviitiin oppiakseen heidän kohtalonsa työvaliokunnan edessä.Yleisesti yllätykseksi kokous alkoi ja päättyi kireällä kirjallisella lausunnolla, jossa todettiin, että neuvosto vastasi uuteen tietoon Millwallin luokkaan 2 kuuluvan akatemian mahdollisesti tuhoavista vaikutuksista. >

Koska Lewishamin suunnitelmat takavarikoida maata ympärillä, Den jättää klubin yhteisön luotettavaksi asunnottomaksi ja vaarantaisi, sillä maa, jota on tarkoitus myydä läpinäkymättömille offshore-omaisille kehittäjille Renewalille, on Lewishamin viimeisen pormestarin perustama yritys , Dave Sullivan.

Neuvosto ilmoitti olevansa innokas tutkimaan akatemian toimintaa koskevat viime hetken huolenaiheet.Klubi on huolissaan siitä, että koska suunnitelmat eivät ole pelkästään sen kaupallisen toiminnan uhka, sen akatemia ei pysty toimimaan. Lewishamin neuvosto aikoo nyt kerätä tietoja tästä asiasta ennen uudelleenkäsittelyä. Klubilausumassa lukee: ”Millwall Football Club on tyytyväinen siihen, että Lewishamin neuvoston pormestari ja kabinetit ovat käyttäneet tilaisuutta selvittääkseen CPO: n mahdollisia vaikutuksia klubin kykyyn toimia luokan 2 akatemiana nykyisten ehdotusten mukaisesti.Odotamme mielellämme apua tässä prosessissa ja toistamme edelleen vakavat huolemme siitä, että CPO: lla olisi tuhoisa vaikutus klubiin, akatemiaan, Millwall Community Trustiin ja yhteisöön. ”

Peruutus näkyy jotkut viittaavat lisäselvityksen vaikutuksiin neuvoston menettelyihin, sillä sanomalehdet, tv-uutiset ja kannattajien ryhmät seuraavat nyt saagaa tarkasti.Kanssa voimakas valittu pormestari Sir Steve Bullock kieltäytyi istumasta kabinetinsa johdosta, koska hän oli kiinnostunut menettelystä (pormestari istuu Renewal-yhtiön hallituksessa). Neuvoston läsnäoloa johti valittu toimitusjohtaja Barry Quirk, entinen kollegansa Renewalin toimitusjohtaja Mushtaq Malik ja läsnäolo valvoo 2 miljardin punnan uudistamisprojektia, jonka työvoimaviranomainen on päättänyt työntää sen suosiman salaperäisen offshore-kehittäjän.

Rate this post