Live-vedonlyönti – vedonlyönti menossa olevan ottelun aikana

Live-vedonlyönti

Nykyisin vedonlyöntiyritykset tarjoavat myös mahdollisuutta „live-vedonlyöntiin“ eli vedonlyöntiin menossa olevan ottelun aikana. Vedonvälittäjät muuttavat kertoimia ottelun kehityksen mukaan ja vedonlyöjä voi päättää ottelun aikana, kenen puolesta lyö vetoa.

Live-vedoista on tullut paljon käytetty ja hyvin suosittu vedonlyöntitapa koko maailmassa. Live-vedot antavat vedonlyöjälle paremman mahdollisuuden vaikuttaa vedonlyöntiin, mutta ne vaativat myös nopeita ja oikeita päätöksiä. Ehdottomasti emme suosittele live-vedonlyöntiä aloitteleville vedonlyöjille.

Live-vedonlyönnin mainio puoli on se, että voit sopeuttaa vetosi hetkellisen maalitilanteen ja ottelun yleisen kehityksen mukaan. Otetaan esimerkiksi tilanne, että haluat lyödä vetoa jalkapallo-ottelussa Manchester Unitedin ja Helsingin Jalkapalloklubin välillä. United on tietysti ennakkosuosikki ja sinäkin uskot sen voittavan. Tätä vastaa myös alhainen kerroin. Mutta mitä tapahtuu, jos outsider tekee yllättäen nopean maalin heti ottelun alussa?

Koska ennakkosuosikkina pidetty United on tappiolla, sen puolesta lyötävien vetojen kerroin luonnollisesti vähän kasvaa. Sinä oletat Unitedin kykenevän vielä kääntämään ottelun kehityksen ja lyöt vetoa sen puolesta, tällä kertaa hieman korkeammalla kertoimella kuin ottelun alussa. Mutta kaikki ei aina kehity suunnitelmien mukaan ja usein vasta ottelun kehittyessä pitemmälle voidaan nähdä, kummalla puolella on paremmat mahdollisuudet voittoon. On tärkeää säilyttää harkintakyky ja välttää emootioita.

Bet 365:n ja Unibet suosittuihin live-vetoihin kuuluvat ennen ottelun loppua maalitilanteen ollessa tasan tai ennakkosuosikkina pidetyn joukkueen ollessa tappiolla lyödyt vedot. Tällaisessa tilanteessa voit lyödä erittäin hyvällä kertoimella vetoa siitä, tuleeko vielä maali tai voittaako ennakkosuosikki. Määrättyjen tärkeiden tilanteiden (esim. rangaistuspotku, punainen kortti) yhteydessä ei kuitenkaan ole mahdollista lyödä live-vetoa (vedonvälittäjän on ensin muutettava kertoimia).

Live-vedonlyönti – vedonlyönti menossa olevan ottelun aikana 5.00/5 (100.00%) 1 vote