Maria Riesch tuli mestariksi slalomissa

VAL D’ISERE.

summa kaksi kierrosta on saavuttanut 1: 51,80 min, kun törmätä kuudennelta sen jälkeen, kun ensimmäisen kierroksen ja toiseksi nopein ratsastaa koskaan osoitettu (56,17).

Dvadsaťštyriročná Riesch taisteli Saksan toisen kultamitalin Val d’Isere. Hänen maanmiehensä, Kathrin Hölzl, yllättäen valitsi valtavaa slalom-kilpailua kaksi päivää sitten. “Minulla on uskomaton ilon. MM sain tähän asti niin paljon kentillä että ennen lopullista pujottelu olin valtavia paineita. Se tuli lopulta vaurioiden vuoksi súperiek, mutta se on meidän urheilussa. Oma suuri kiitos menee valmentaja, kaikki ryhmäni ja kaikki fanit. hullua kaunis – minun mitali, jopa kulta maanmies Hölzlová kuvan: “tunnusti tavoite ORF M.Riesch.

Hopeaa jyrkästä ja vaativasta Bellevardista sai tšekkiläinen Šárka Záhrobská, joka puolusti kultaa kaksi vuotta Aarea. Zagrobska jäi voittajan takaa 77 senttiä sekunnissa, ja koska hän oli neljä vuotta sitten Bronze Santa Caterineessa, hän on suorittanut MM-kokoelman kokoelman. Pronssi matkustaa Suomeen kokeneen Tanja Poutiaisen (+1.09) ansiosta, joka on jo neljäs maailmanmestaruuskilpailujen jalometalli (0-2-2). Suuri piki voisi olla neljäs italialainen Denise Carbon, joka menetti mitali sadan sekunnin ajan. Ruotsin vuoden 2001 slalomin maailmanmestari Anja Pärson sai parhaan suorituksen jälkeen toisen kierroksen ottelun 9. sijan.

Haastavalla radalla 2.pyörät paljon rytmin muutoksia ja porrastettu portit, jonka arkkitehti oli Tsekin valmentaja Petr Záhrobský, saivat mitalin saajaa ja epäröintiä kolme parasta kilpailijaa ensimmäisellä kierroksella italialaiset Manuela Moelggovej, amerikkalainen Lindsey Vonn ja Ranskan Sandrien Aubert. Moelggová hylättiin maali, Vonn ei tehty loppuun, kun virhe sisäpuolella suksen ja Aubert jälkeen valtava epäröintiä ja palata radalle, vaikka tarkkoja tavoitteita luokiteltu, mutta valtava menetys yli 48 sekuntia.

Koska tohtosezónnym tulos World Cup on yli ikä zjazdárskych Riesch sisaret täysin ansaittu mestari.Native Garmisch-Partenkirchen, voittivat nykyinen kausi neljässä MM pujottelun (La Molina, Semmering, Zagreb, Maribor) ja lisätään toiseksi Ga-Pa kolmas Levin. Riesch on voittanut kultaa Saksassa maailmanmestaruuskilpailuissa aktiivisimmillaan 33 vuoden jälkeen. Tällä talviolympialaiset Innsbruckissa vuonna 1976, jonka tulokset lasketaan myös tilastoissa maailmanmestaruutta, nauttia kaikkein jalometalli Rosi Mittermaierová.

Vaikka saksalaiset voi juhlia molemmat otsikot teknisten alojen, naisten pujottelun Val d’Iseressä päättyi historiallinen romahdus Itävallan maajoukkueen. Kukaan kvarteteista ei mennyt toiseen kierrokseen.Kathrin Zettel suosima vahingossa pudonnut, sama esiteltiin Michaela Kirchgasser ja Elisabeth Görgl duo, Anna Fenninger oli harvinaista ei saada. Niistä kolme nuorta Sloveniek aloittaa (Joh Gantnerová John Greaves, Barbora Lukáčová) tai yksi ei valmistunut ensimmäisellä kierroksella. Kuten tiedetään, Slovakian yksikkö Veronika Zuzulová ei osallistunut kisaan jälkeen polvileikkaus ennenaikaisesti päättyneen kauden. Tulokset

Rate this post