Menestyksekkäät vedonlyöjät ovat ohjeissaan yksimielisiä

Miten lyödä vetoa voitokkaasti internetissä

Muutamista menestyksekkäiden vedonlyöjien kanssa käydyistä haastatteluista kävi ilmi joitakin ohjeita ja vihjeitä ammattilaistasoa lähestyville vedonlyöjille ja myös vasta-alkajille. Esittelemme tämänpäiväisessä artikkelissa neljä perusohjetta, joista olivat yhtä mieltä lähes kaikki ammattivedonlyöjät.

Perustana on strategia

Voi ehkä tuntua siltä, että tämä ohje on lähes jokaisessa artikkelissa, mutta on tosiasia, että monet vedonlyöjät eivät yhä ota sitä huomioon. On tietysti jokaisen vedonlyöjän oma asia valita itselleen parhaiten sopiva strategia, mutta joka tapauksessa on tärkeintä, että hänellä olisi jonkinlainen strategia. Vedonlyönti ilman pitkäaikaisia tavoitteita tuottaa Unibet tappiota, eikä tällainen vedonlyöntitapa ole täyttänyt kenenkään rahapussia. Olipa sitten kysymys näillä sivuilla mainitusta martingaalistrategiasta tai mistä tahansa muusta järjestelmästä, on tarpeen keskittää strategiaan kaikki tiedot ja taidot, jotka voivat johtaa voittoon.

Tilastotiedot. Kyllästyttävä, mutta silti välttämätön rutiini

On mainittava siitä, että tilasto- ja muiden tietojen keruu vaatii menestyksekkäältä vedonlyöjältä eniten aikaa. Eikä ole syytä ihmetellä tätä. Se saattaa vaikuttaa kyllästyttävältä rutiinilta, mutta ammattilaiset tietävät, että se on välttämätöntä. Tässäkin on helppoa erottaa menestyksekäs ja määrätietoinen vedonlyöjä harrastelijasta. Harrastelija jättää hyvin usein tämän valmisteluvaiheen kokonaan väliin tai ei keskity siihen niin kuin pitäisi, mutta ammattilainen tutkii pienimmätkin yksityiskohdat saadakseen tietoja, sillä hän tietää, että vaikka siihen voi kulua tunteja, voi tulokseen vaikuttaa se vähäisinkin yksityiskohta, jota ilman huolellista valmistelua toimiva harrastelijavedonlyöjä ei huomaa.

Vältä emootioita vedonlyönnissä

Taas yksi vedonlyöjille useimmin annetuista ohjeista. Monet vedonlyöjät eivät nimittäin ota vedonlyöntiä investointina, eli toimintana, jolla voi hankkia lisätuloja tai josta voi jopa tulla kokopäivätyö. Emootiot eivät kuulu vedonlyöntiin ja vaikka onkin mahdollista, että hermojen pettäessä lyöt vetoa suuresta summasta ottelussa, jota et ole analysoinut huolellisesti ja satut voittamaan vedon, niin silti se ei tarkoita sitä, että olet toiminut oikein. Todennäköisesti et nimittäin noudattanut alkuperäistä pitkäaikaista suunnitelmaasi ja pitemmällä aikavälillä et varmasti tule menestymään, ellet pidä emootioitasi kurissa.

Yksi vedonlyöntiyritys ei riitä

Lopuksi varmasti jokaiselle sopiva ohje. Otitpa sitten vedonlyönnin vakavasti tai et, ei tili vain yhdessä vedonlyöntiyrityksessä ehdottomasti riitä. Eikä kyse ole vain Unibet bonuksista, joita saat eri yrityksiltä avatessasi uuden vedonlyöntitilin, vaan myös siitä, että voit valita tilanteesta riippuen parhaan kertoimen, eikä sinun tarvitse luottaa vain yhden yrityksen tarjontaan toivoen, että sen antama kerroin on parempi kuin kilpailijoilla.

more: www.sk-bonus.com

Menestyksekkäät vedonlyöjät ovat ohjeissaan yksimielisiä 5.00/5 (100.00%) 2 votes