Miten valita oikea vedonlyöntiyritys?

Miten valita oikea vedonlyöntiyritys?

Jos otat vedonlyönnin paremminkin viihteenä kuin lisätulojen mahdollisuutena, valitset todennäköisesti ensimmäisen löytämäsi vedonlyöntiyrityksen. Mutta vedonlyönnin vakavasti ottavat vedonlyöjät varmasti valitsevat vedonvälittäjän, jonka kautta aikovat vetoa lyödä, vasta tarkan harkinnan jälkeen. Tämänpäiväisessä artikkelissa käsittelemme seikkoja, joihin on hyvä kiinnittää huomiota vedonlyöntiyritystä valittaessa.

Internet-sivut

Kehitys menee eteenpäin ja useimmat vedonlyöjät lyövät nykyisin vetoa internetin kautta. Siksi on hyvin tärkeää selvittää ennen rekisteröitymistä, kuinka selkeät kyseisen yrityksen internet-sivut ovat. Onko niiden käyttö yksinkertaista ja löytyykö niiltä helposti se ottelu, josta haluat lyödä vetoa. Merkitystä on myös sillä, kuinka luotettavan vaikutuksen sivut sinuun tekevät. Myöskään muiden käyttäjien arvosteluja ei pidä jättää huomiotta. Nekin voivat auttaa sinua arvioimaan, kannattaako tili avata juuri kyseisessä yrityksessä. Erittäin selkeän ympäristön tarjoaa useampikin vedonlyöntiyritys, yksi niistä on Betfair.

Käyttäjätuki

Monet vedonlyöjät kiinnostuvat käyttäjätuesta vasta ongelmien yhteydessä. Tämä ei tietenkään ole suositeltava menettelytapa. Selvitä, kuinka hyvä kyseisen vedonlyöntiyrityksen käyttäjätuki on jo ennen ensimmäisen ongelman ilmenemistä. Tällainen selvitys ei vaadi paljoa aikaa ja mahdollisen ongelman tapauksessa säästyt tarpeettomilta vaikeuksilta ja ikäviltä yllätyksiltä.

Kertoimien korkeus

Hyvin tärkeä seikka, johon yleensä kiinnitetään huomiota heti ensimmäisenä. On selvää, ettei tiliä kannata avata vedonlyöntiyrityksessä, joka tarjoaa alempia kertoimia kuin muut. Vaikka kysymys olisikin vain sadasosista, kertyy niistä ajan mittaan suurempi summa ja huonosti valitun vedonvälittäjän vuoksi voit menettää paljon rahaa. Tässäkin tapauksessa on tietysti suositeltavaa tutustua huolellisesti jo rekisteröityneiden käyttäjien arvosteluihin ja vertailla kilpailevia vedonvälittäjiä.

Bonukset

Useimmat vedonlyöntiyritykset antavat nykyisin tervetuliaisbonuksen. Joissakin yrityksissä voi aloitusbonus tai riskittömän vedonlyönnin määrä olla jopa 200 euroa. Tässäkin asiassa on siksi hyvä vertailla, mikä yritys on tässä suhteessa anteliain. Eikä kyseessä tietysti ole pelkkä aloitusbonus. Jotkin vedonvälittäjät järjestävät ympäri vuoden tapahtumia, joiden yhteydessä voit kerätä bonuksilla hyvät rahat. Erittäin hyvä tällainen tarjous on esimerkiksi Unibet bonus.

Vedonlyöntirajat

Jos aiot lyödä vetoa vain muutamasta eurosta Euroopan jalkapalloliigojen viikonloppuotteluissa, ei tämä kohta varmaan kiinnosta sinua. Mutta jos suunnittelet lyöväsi vetoa suuremmista summista, on sinun hyvä selvittää etukäteen, millaiset ovat kunkin vedonvälittäjän rajat. Siten voit välttää ikävät yllätykset, jos vedonvälittäjä ei hyväksykään vetoasi rajan ylittymisen vuoksi.

Miten valita oikea vedonlyöntiyritys? 5.00/5 (100.00%) 1 vote