Pep Guardiola asettaa Manuel Pellegrinin varjoon

Ehkä olisi pitänyt huomata, että Guardiola ei aina näyttänyt kohtuulliselta, kun hän oli Barcelonan päällikkönä ja että hänellä oli niin paljon neulaa hänen ja José Mourinhon välillä, sitten Real Madridissa, molemmat miehet näyttivät olevan täynnä että he joutuivat toisinaan jakamaan toistensa happea.

Guardiola edusti aina tyyliä.Hän teki sen suurelta osin suurella arvolla ja Premier League on parempi paikka hänen kanssaan. “Unohdin, kenelle” naiset haluavat olla hänen kanssaan, miehet haluavat olla hänelle “, keräsin ensin” Graham Hunter kirjoitti Barçassa, maailman suurimman joukon tekeminen “, mutta se sopii Guardiolalle aivan yhtä hyvin kuin nämä 30-vyötäiset housut, jotka vielä epätodennäköisesti sopivat käärmeen lonkat. “

On kuitenkin häpeällistä, että Guardiola näyttää luopuneen johtamistiedotteesta, jota tavallisesti häneltä odotetaan tai pysähtyi ajattelemaan , kuten Arsène Wenger ehdotti äskettäin, että joku hänen asemansa pitäisi ymmärtää seuraukset ilmoittaa kesken kauden, että hän tulee lähteä Bayern Münchenistä uusi haaste Premier League.

Guardiola ei ehkä maininnut Manchester Kaupunki nimen mukaan, mutta hänen myöhemmän ilmoituksensa siitä, että siellä oli jo useita tarjouksia, oli todellakin vahvistus siitä, että Abu Dhabin rikkauksiin rakennettu klubi yrittivät aktiivisesti vetää häntä Manuel Pellegrinin kustannuksella.Jos et halua uskoa, että se oli Swansea City, joka on yrittänyt suostutella Guardiolaan tukahduttamaan Chelsean edistysaskeleita ja jättämään huomiotta kaiken, mitä tapahtuu Louis van Gaalin kanssa Manchester Unitedissa.

Ei, se on melko ilmeinen, mitä on tapahtumassa ja se on varmasti pannut Pellegriniä hankalaan asemaan nyt on täysin selvää, että klubin pääjohtaja Ferran Soriano ja jalkapallon johtaja Txiki Begiristain valmistautuvat helpottamaan häntä ulos. Jokaisella Pellegrinin lehdistötilaisuudessa on nyt Guardiolan teema. Jokainen virhe tulee olemaan toinen todiste siitä, miksi Abu Dhabi haluaa päivityksen. Äänenvoimakkuus nousee vasta seuraavien kuukausien aikana, eikä se ole kummallista, jos siirtyminen, jopa alitajuisesti, on, miten pelaajat näkevät nykyisen johtajan.Sir Alex Ferguson, joka heijastaa vuoden 2001-02 kausi, kun hän lopulta luopui suunnitelmistaan ​​eläkkeelle, voi todistaa omakohtaisesta kokemuksestaan, että johtaja ei ole niin tehokas, kun pelaajat epäilevät, ettei hän tule olemaan pidempään. / p>

Se mitä tapahtuu, saatat ajatella, kun otetaan huomioon, miten Pellegrini oli rekrytoitu ja miten uutiset romahtivat vuoden 2013 FA Cup -finaalin aamulla, mikä vaikutti 1-0: n tappioon Wigania vastaan Athletic ja kaikkein traumaattinen päivä City ovat kokeneet Abu Dhabin ostotapahtuman jälkeen (jossa on lauluja häviäjien lopusta “Voit tarttua Pellegriniin perseesi”).Facebook Twitter Pinterest Pep Guardiola: Haluan valmentaja Englannissa – videoReal Madrid ja Gareth Bale antavat Zinedine Zidaneille täydellisen lähdön Lue lisää Roberto Mancini myöhemmin syytti kaupungista puhumista ainakin kolmelle johtajalle, kun hän oli vastuussa , ehkä kätevästi unohdetaan, että hänet tapettiin Mark Hughesin työstä muutamaa kuukautta etukäteen. Aina ja sen päällä. Se on leikattu kurkku, ja kaupungilla on pitkä historia hankalia luovutuksia, jos muistat, että kun Frank Clark oli hylätty – “Job from Hell”, hän kutsuu asiaa luku hänen omaelämäkertaansa – hän kuuli siitä aamiaisen uutiset radio GMR: ssä. Joe Royle, joka oli hyväksynyt työpaikan edellisenä iltana, päätyi kaupungin käymään tuomioistuimessa, kun häntä pyydettiin irrottamaan omaisuutensa muutama vuosi myöhemmin.Oli ihmisiä siinä vanha hallinto, hän kertoi minulle kerran, “enemmän kasvot kuin Tutankhamun”. Tämä johtuu “Cityitis” aikakauden menettämisestä York Cityyn, Auto Windscreens Shield tie Mansfield Town ja yksi kuuluisa AGM Bridgewater Hallissa keskeyttää kannattaja, jonka ansiosta kaikki kaventunut turhautuminen saa paremman hänestä ja kertoo ohjaajalle, että hän oli sairas “20 vuoden paskaa”.

Se on hyvin erilainen nyt, tietenkin. Kaupungissa on asiantuntemusta ja kunnianhimoisia tavoitteita Guardiolan on löydettävä houkuttelevalta. Heidän koulutustyö on paras Englannissa ja koko kylässä. Stadionia on laajennettu ja kaikilla tasoilla on tunne, että he tietävät tarkalleen, mitä he tekevät.Se on loistava liukas toiminta, ja jos City haluaa ajatella parhaaksi klubiksi sen ympärillä, on aivan järkevää mennä parhaan managerin kanssa. Yhtäkin vaarassa, että se kuulostaa liian kyyniseltä, se tuntuu kuten linjat saattavat alkaa hämärtyä, kun City on nyt voimakkaasti sidoksissa Leroy Sanéen, Schalkeen, ja tämä on pelaaja, joka Guardiola on jo ylistetty Saksan jalkapallon nousevaksi tähdeksi. “Sané on valtava lahjakkuus, ja voin vain onnitella Saksaa siitä, että hänellä on lahjakkuutta”, Guardiola sanoi marraskuussa. Sattuma?Tai ovat asioita, jotka ovat niin kaukana linjasta, että City on nyt asettanut sopimuksia pelaajille sopivaksi heidän johtajansa odottamassa?

Pellegrini maksaa kunnollisen voiton, väistämättä, ja yksi kuvittelee, että hän voisi olla lopullisesti Chilen kansalliseen työhön, jossa epäiltiin tällä hetkellä Jorge Sampaolin asemaa. Samoin, olisiko outlandista ehdottaa, että hän olisi kohtuullinen ehdokas Chelseaan, jos Roman Abramovich ei voi väijyä Guardiolan kanssa?Diego Simeonen työtä Atlético Madridissa tekee hänestä erinomaisen vaihtoehdon, mutta Pellegrini edustaa jalkapalloilua, jonka Abramovich kaipaa ja jolla on eduksi puhua englantia.

Nyt kaikki mitä voi todella olla sanoi tietysti, että Guardiola on johdonmukaisesti näyttänyt kaunein tapa voittaa jalkapallo-otteluita, ja on totta, että kaupunki, joka usein tekee vähäisen vähimmäisarvon, näyttää tiimiltä, ​​joka tarvitsee suunnanmuutosta.

Thierry Henryä pyydettiin äskettäin selittämään, miten se toimi Guardiolan alla ja muistutti, miten hänen entinen johtaja oli Camp Nou -järjestelmässä, joka perustui “kolmen PS: n” pelin, hallinnan ja paikan ympärille. “Tärkeintä oli asema”, Henry selitti. “Sinun täytyy pysyä asemassasi, luottaa tiimikavereihisi ja sallia pallon tulevan sinun luoksesi.”

Guardiola halusi laaja-alaisia ​​pelaajia, jotka eivät suostu turvattomuuteen, jos pallo ei ole tulossa.Hän jopa laittoi kartioita harjoituskenttään, jotta se porattiin niihin pysymään leveänä, venyttele pelata eikä ylitettäisi. Se oli lopullinen osa kenttää, lähellä rangaistusaluetta, kun heille annettiin vapaus räjähtää elämään ja ajaa kentällä. “Minun tehtäväni on viedä sinut viimeiseen kolmasosaan”, Guardiola kertoi heille. “Sinun tehtäväsi on saada se loppuun.” Yaya Tourén kommentit puuttuvat luokkaan ja vaarantavat hänen upean lahjakkuutensa. Lue lisää

Mitä tapahtuu, kun pelaaja menee vastustamaan Guardiola-uskontoa, Henry huomasi yhden yön Mestarien liiga. “Minä olin minua, menin sinne [oikealle puolelle] leikkiin Leon kanssa [Messi]. En oikeastaan ​​välitä, tiedäthän. Kaipasin maalia, 1-0 vastaan ​​Sporting Lissabonin, kaikki mukava ja kaikki. Kuulin, että hän [Guardiola] oli järkyttynyt. Ja puolipäiväisesti hän otti minut pois.Olin kuin: “Mitä olen tehnyt väärin?” Samanlainen kuin Van Gaal, kun Pepilla oli suunnitelma – kunnioittaa hänen suunnitelmaa. Guardiola on lyhyesti sanottuna jalkapallokaveri. Hänen pelaajat olivat niin räiskyneitä Barcelonassa, he riviensivät lehdistötilaisuuden eturivin, kun hän ilmoitti lähtevänsä. Guardiola, kuten Jorge Valdano sanoi, uskoo jalkapalloon, jossa “suuruus on mahdollista…Hän ei koskaan huijaa, hän on aina rohkea, hän vie kaikki pelin kurjuudet”.

Kukaan ei voi väittää, että kaupunki olisi paremmin kuin ne ovat, ja Pellegrini, 62-vuotias, on tarpeeksi tyylikäs tietääkseen, mitä tapahtuu.Se on vain sääli, ehkä Guardiola ei ole osoittanut häntä hieman paremmin, ja se luultavasti sanoo paljon nykyiselle johtajalle, että hän ei ole eikä edes riitä. Pelaajilla on silmät myös tv-sopimukseen.

Se ei todellakaan tullut valtava yllätys löytää Marko Arnautovic oli hylännyt Stoke Cityn avaussopimus tarjous, jossa palkan nousu heijastamaan hänen asemansa klubin johtava maalintekijä tällä kaudella. Stoken palkkataso on 70 000 puntaa viikossa.Arnautovic haluaa enemmän – yli 100 000 Englannin puntaa – ja vaikka tämä saattaa tuntua aivan ylhäältä Stoke-kokoiselle klubille, se on vain heijastus siitä, miten Premier-liigan uusi televisio-sopimus uhkaa muotoilla urheilua tällä tasolla.

5.136 miljardin paketin vaikutus tarkoittaa sitä, että keskikokoiset seurat ovat niin rikkaita, että ne voivat vastustaa tarjouksia parempien pelaajien hyväksi. Silti pelaajat ja agentit tietävät, että he haluavat maksaa enemmän kuin koskaan, kun tulevasta kaudesta tulee niin paljon rahaa.

Leicester City saattaa löytää jotain vastaavaa, kun se tulee kasvamaan Jamie Vardyn £ 40 000 viikon palkka, vaikka heillä on etulyöntiasema Stokea kohtaan ottaen huomioon, että hänellä on sopimus vuoteen 2018 saakka.Arnautovicin sopimus päättyy seuraavan kauden lopussa ja hän lähestyy vaiheessa, jossa hänen siirtoarvonsa alkaa heikentyä. Taloudellisesti hän ei voinut ajoittaa sitä paremmin.Ferrell auttaa LAFC saavuttaa keskinkertaisuus

Toistaiseksi Will Ferrellin osallistuminen jalkapalloon on enimmäkseen rajoitettu ulkonäköön Soccer Aid-ottelussa Old Traffordissa vuonna 2012, jakamalla piki, jossa on tykkää Gordon Ramsay, John Bishop ja Robbie Williams. “Paljon jerkkiä ihmisiä,” Ferrell tiivistää, ennen ottelua, joka oli merkittävin Davidin merimiehen kuolemaa kasibian kovaa poikaa vastaan.

Oli siis yllätys, että Mediocre American Man Trilogy , jossa on Anchorman-elokuvat ja Talladega Nights, on nyt yksi Los Angeles FC: n omistajista, jotka ovat osallistuneet MLS: n 2018-kauteen.Itse asiassa Ferrell näytti olevan melko yllättynyt itsestään. “En ole koskaan ollut osakkaana mitään”, hän sanoi, ennen kuin oikaisi itsensä. “Oikeastaan ​​olen edelleen osakkaana ’84 Toyota Camry veljen kanssa.”

Yhteensä LA: lla on nyt 26 omistajaa, kuten Magic Johnson, Mia Hamm, kirjailija Tony Robbins , eri lukuja baseball-maailmasta ja unohtamatta Cardiffin kaupungin omistajan Vincent Tania ja QPR: n yhteispuheenjohtaja Ruben Gnanalingamia, kaksi klubia perustellusti pitävät roolimalleina itseensä. LA: lla ei ehkä ole vielä pelaajia, tai stadionin, mutta hallituksen kokouksiin pitäisi olla paljon hauskaa. “Pian pahoittelen tätä päätöstä”, kuten Ron Burgundy kerran sanoi.

Rate this post