Pep Guardiola rakentaa Barçaa menneisyydestä Manchester Cityssä

Tämä ei ole mitään uutta, Begiristainille tai Guardiolalle. Tämä on kolmas kerta, kun kaupunki on käynyt Camp Nou -kaupungissa neljässä vuodessa. Viimeksi he olivat siellä, joten oli Guardiola. Hän ei ollut vielä kaupungin johtaja, mutta hän oli vielä Barcelonan yhteiskunta: hän seisoi jalustassa, piilotti kasvonsa huivin takana, ilahduttamalla epäuskoa kuin LionelMessi pähkinänsä James Milner. Muutama viikko myöhemmin hän oli jälleen Bayern Münchenin johtajana, hänen reaktionsa melko erilaisella tavalla kuin Messi tarttui Jérôme Boatengin lantioihin puoleen.Kuten Manchester City omaksui Barcelonan suunnitelman | Sid Lowe Lue lisää

Hänen ensimmäisen kerran vastustajana Camp Nou Guardiolassa myönsi, että se ei ollut normaali peli, ja ennusti: “Kukaan ei voi pysäyttää Messiä.” Nyt hänen täytyy yrittää uudelleen.Koska hän on palannut kerran, kun tämä peli on melko vähäpainoinen kuin se, mutta Barcelonan San Joan Despí -harjoittelupaikan yksi henkilökunnan jäsen esitti tämän viikon: “Se on aina vähän erikoista, kun Pep tulee.”

Tämä ei kuitenkaan ole vain Guardiola ja Begiristain; se on myös Ferran Soriano, entinen Barcelonan varapuheenjohtaja. ”Se on emotionaalinen. Meillä on siellä paljon ystäviä ”, Begiristain sanoi. Useimmat heistä ovat nimettömiä henkilökunnan jäseniä, yhteyksiä useita, yhteisiä ystäviä ja filosofioita. Kaupungissa on jotain, mikä tarkoittaa, että he eivät voi välttää Barcelonaa, klubia, jonka kuvassa ne on rakennettu osittain. Facebook Twitter Pinterest Pep Guardiola käsittelee seuraamuksia Manchester Cityn kadottamisen jälkeen.

Denis Suárez liittyi Manchester Cityyn klo 17; nyt hän on Barcelonassa.Nolito liittyi Barcelonaan klo 22; nyt hän on Cityssä. Hänen omalla maahantulollaan uransa on velkaa kahdelle miehelle, jotka ovat valmentaneet häntä kahdessa eri joukkueessa, entiset tiimikaverit, jotka miehittävät keskiviikkona: Guardiola ja Luis Enrique. Tänä kesänä molemmat halusivat hänet. Hän valitsi kaupungin, aivan kuten Claudio Bravo teki – Barcelonan pelaaja aamupäivällä, Barcelonan vastustaja iltapäivällä.

Bravon kokemus ja hänen ympärillään käytävä keskustelu paljastavat joitakin jaetuista ideoista kahdessa klubissa, täysin omaksunut Guardiolan saapumisen Etihad – Cityn vallankumoukseen, jos näin on, se oli tuntenut hieman keskeneräisesti tähän asti; hänen saapumistaan ​​on haettu alusta lähtien.

Viime kuukauden Manchesterin derbyssä Bravo on päättänyt pelata taaksepäin lähes kustannuksella City.Ter Stegenin päättäväisyys tehdä samoin maksoi Barcelonalle viimeisessä pelissäan: kaksi väärää kulkua antoi Celta Vigolle kaksi maalia 4-3-voitossa, mikä teki tästä pahimman alun lähes vuosikymmenen aikana. “Se on minun syytäni. Menetimme minusta, ”Ter Stegen sanoi. “Mutta,” hän lisäsi: “En muuta tyylini täysin” – ei vähiten siksi, että hänen johtajansa ei halua häntä. Derby jälkeen Guardiola kuvaili Bravoa “poikkeuksellisena”; sen jälkeen, kun Vigo Luis Enrique vaati: ”Emme tapaa häntä tästä. Barcelonan maalivahti joutuu aina ottamaan riskejä.

Keskiviikkona hän tekee sen uudelleen. Joten, toisessa päässä, Bravo. Jos se näyttää kutsuvan ongelmia, niin miten nämä kaksi joukkueen valmentajat näkevät sen, se kutsuu heitä pelaamaan. Näin he pelaavat, evankeliumi Johan Cruyn mukaan.Hänen ihanteensa tukevat näitä seuroja nyt, mikä ei tarkoita, että he ovat aina menneet täysin kiistattomiksi. Itse asiassa Barcelonassa Cruyff seisoi ytimessä heikentävässä sisällissodassa, joka vielä toistuu täällä ja tulee olemaan keskiviikkona, jos hiljaa nyt. Erotus on edelleen olemassa; jotkut pysyvät katkeraina kohti Cruyffia ja Guardolaa, hänen päättäväisintä oppilaansa.

He ovat kuitenkin vain harvoja: kun taas Guardolan suunnassa ennen kuin hän palasi viime vuonna, sotkuisuus hämmentyi, lähes kaikki muut sivuuttivat heidät, kiitollinen sen sijaan siitä, mitä Guardiola rakensi, mitä hän edusti, kuka hän on: kannattaja, pelaaja, kapteeni, ideologi, johtaja ja nyt vastustaja, uskollinen näihin ihanteisiin, mutta ei vain yhdeksi yöksi, sama klubi. Lopulta jälleennäkeminen oli niin kuin pitäisi: Guardiola oli tervetullut takaisin ja sitten hakattiin.Tällä kertaa reaktio on vielä “normalisoitunut”.

Jordi Cruyffin huomautuksessa oli jotakin, kun hänen isänsä omaelämäkerta julkaistiin postmumoidusti Lontoossa, Amsterdamissa ja Barcelonassa viime viikolla. ”Hän sanoo:” Sinun täytyy kuolla, jotta ihmiset rakastaisivat sinua ”, Jordi sanoi ja katsoi ympäri Barcelonaa. Jotkut tekivät aina: Guardiolan aluksi, myös Begiristain.

Rate this post