Putoaminen ei ole loppua Nekoda Davikselle kovan tien jälkeen Rioon

Brannigan usko oli hyvissä asemissa, kun maanantaina hänen palkkansa, nyt 23, teki olympiarauhansa -57kg: n Rio-luokassa, lähti matolle matkalle ja ohita sivusta toiselle kuten Rocky Balboa. Vaikka vain 1,57m (5ft 2in) paljain jaloissaan, hän näytti siltä kuin hän tarkoitti liiketoimintaa ja hän varmasti teki. Mutta kun purjehdimme ensimmäisellä kierroksella Itävallan veteraani Sabrina Filzmoserin kanssa, hän joutui vaikeampaan vetämään saadakseen viimeiset 16.

Ranskan Automne Pavia, kolmanneksi sijalla maailmassa ja pronssi-mitalisti vuonna 2012 Olympialaisia, oli aina vaikea voittaa. Neljätoista senttiä pitempi ja neljä vuotta vanhempi kuin Davisin, Pavia on tunnettu aggressiostaan ​​sekä rikoksessa että puolustuksessa.Hän taisteli jyrkästi siitä hetkestä lähtien, kun erotuomari julisti ottelun avautuvaksi lävistyksellä “hajime!” Ja voitti pisteyttämällä yukan harai-goshi -pelillä 1min 51 sekunnin nelipäiväiseen otteluun.

Davis melkein työnsi hän olisi saanut neljä rangaistusta, jotka olisivat merkinneet välitöntä hylkäämistä, mutta ranskalainen otti hänet pois. Nelivuotisen kokopäiväisen koulutuksen ja kahden neljän minuutin aikana Davis oli menossa kotiin. Mutta jos ajattelet hänen olympia-unelmansa ohi, ajattele uudelleen. Hän ei ollut edes kiinni hänen hengityksestään hänen tappionsa jälkeen, kun hän oli jo vannottanut palata.

“Sinä voitat päivän, se on juuri niin,” hän sanoi. “Sinun täytyy palata vahvemmaksi, asentaja. 100% uskoo, että päivä tulee.Tiedän, että olen maailmanmestari, eurooppalainen mestari ja toivottavasti yksi olympiamestari. ”

Davis’in taustalla tarkoitetaan usein epäsuotuisaa – yksinhuoltajaäiti, maahanmuuttajatausta ja sosiaalinen asuminen. Kuitenkin Davis näkee kasvatuksensa etuna. “Minulla ei ollut kaikkea, kun lapsi kasvoi. Minulla ei ollut paljon materialistisia asioita. Äitini ei ollut paljon rahaa. Hänellä oli melko kova kasvatus elämässä. Hän tuli tänne Jamaikasta kanssani antamaan meille paremman elämän. Hän opetti minua aina olemaan itsestäänselvyytenä ja kaikessa, mitä et saa elämässäsi, sinun täytyy työskennellä kovasti.Luulen, että minun henkinen voima ja sitkeys tulevat, äitini on ainoa äiti ja kuinka kovaa hän kamppailee. “Tiesin, että minun pitäisi laittaa työ elämään tekemään jotain itsestäni eikä ole huono. Joten se tulee todellakin siitä…Todella syy, miksi olen saanut judoon, on se, että se oli halvin asia tehdä, kasvaa. Minusta on vaikea käsitellä sitä, ettet ole kaikki samoja asioita kuin ystäväni tai ette voi mennä tanssitunneille tai oppia toista kieltä tai soittaa instrumenttia. ”

Kova knock on innoittanut hänelle epätavallisen vahvan itsetuntemuksen tunteen. “Jos työskentelet kovasti ja pysyt polulla, sinne pääsee lopulta.Kaikki knockbackit tekevät siitä vain entistäkin vaikeammaksi päästä sinne, mutta kun sinne pääset sinne, se on vieläkin palkitsevampi “, hän sanoi maanantaina. Davis oli akateeminen koulussa, saada hyvää A-tasot matematiikassa, matematiikka, kemia, sosiologia ja PE. Mutta hän päätti olla jatkamatta yliopistoon sen jälkeen, kun hän oli tarjonnut mahdollisuuden kouluttaa British Judon huippuyksikköä Walsallissa pian vuoden 2012 olympiakisojen jälkeen, missä hän oli toiminut vapaaehtoisena.Hän kertoi viime kuussa sunnuntaina Mailille, kuinka hän työskenteli ExCeL: n hallintokeskuksessa, missä judo tapahtui, ja ajattelisi harhaanjohtavia syitä katsella hänen sankareitaan toiminnassa, etenkin Japanin tuomareita Kaori Matsumoto, joka voitti kultaa Nekodan kevyessä kategoriassa Lontoossa.

Se on mitata kuinka nöyrä Davisin tarpeet ovat, että hän on iloinen saadakseen riittävän kansallisen arpajaisrahoituksen nyt maksaa vuokran ja syödä. “Ilman sitä en olisi yhtä mukava kuin nyt.Minulla on varaa maksaa vuokrani ja ruokani ja keskittyä vain koulutustani, joka on todella täydellinen, siitä lähtien kun olen työskennellut kolmea työpaikkaa, kun lähdin koululta olemalla siinä asemassa, johon olen nyt. ”

Palkinnot keskittyivät vain judoon pian maksettujen osinkojen jälkeen, kun hän voitti pronssi Euroopan juniorimestaruuskilpailuissa vuonna 2013 ja kulta Commonwealth-kisoissa vuotta myöhemmin. Zagrebin Grand Prix -messuilla vuonna 2015 hän voitti 57kg-luokan ja tuli olympialaisiin, joka oli 12. sijalla maailmassa.Ennen ammattitaitoa Davis tasoitti koulutusta lastenhoitopalvelujen kanssa, koulutti judoa koululla ja työskenteli japanilaisessa sushimyymälässä, joka oli erityisen hyväntahtoisia työnantajia.

“Judo on japanilainen urheilu ja he rakastivat sitä, että tein judoa ja antoi minulle aikaa työstä ja muuttaa pyöriä ympäriinsä kilpailuohjelmaan sopivaksi “, hän sanoi.

Hän on vakuuttunut siitä, että Rio ei ole loppu vaan alku. “Tämä on askeleeksi Tokiolle minulle”, hän sanoi.

read more

Rate this post