Régen, régen egy messze, messze

Nyolc nappal ezelőtt Mauricio Pochettino aláírta az új ötéves foglalkozást Tottenham-szel, és elismerte, hogy „új hosszú távú szerződést ígér, amikor a klub történelmének egyik legjelentősebb időszakához közeledünk”, különösen „ ez egy különleges klub: mindig arra törekszünk, hogy kreatívak legyünk, ahogyan mind a pályán, mind a pályán dolgozunk, és továbbra is ragaszkodunk elveinkhez. ”De ez nyolc nappal ezelőtt volt. Régen, régen egy messze, messze.

Most a Real Madridnak szüksége van egy menedzserre, és Pochettino-t helyezték a kívánságlistájuk tetejére. Ajjaj! Szóval, hol vannak azok az elvek, amelyekhez ragaszkodni kell, különösen azért, mert ez még mindig az egyik Bet365 internetes fogadóirodák legjelentősebb időszak a Spurs történetében? „Amikor Madrid felhívja Önt, meg kell hallgatnia őket” – jegyezte meg Pochettino a spanyol El Confidencial szervben. Oh.Egy késõbbi pénteki sajtótájékoztatón Barcelonában Pochettino kiterjesztette gondolatait, hogy kapcsolatban állnak Madridgal.

„Nagyon boldog vagyok a Tottenham-nél” – hangsúlyozta. – Nem lenne tiszteletreméltó Danielre [nekem kényszeríteni egy lépést]. Én csak megújultam a Tottenham-szal, és boldog vagyok. ”De mi fog történni, ha a Real megérkezik a Spurs elülső ajtaján, vagyis a Portakabin mellett, a még befejezetlen White Hart Lane 2 mellett? „A jelenben élek – nincs semmi ennél fontosabb” – válaszolta Pochettino, ahogy Richard Madeley sürgette a riportert, hogy szüntesse meg az interjút. – Pochettino felpattant. „A Madridgal való kapcsolat normális, és minden normálisnak tartom.” A normálnak igaza van.Milyen egyébként helyettesítené a három Nagy Kupa nyereményét kevesebb, mint három év alatt, mint egy olyan, aki még soha nem kapott trófeát a Kinder tojásban? Pochettino tisztességesen négy havi Premier League menedzserrel rendelkezik nevével – ugyanaz a szám, mint Wee Gordon Strachan és Joe Feckin ‘Kinnear. És csak kettő kevesebb, mint a Big Sam Allardici!

Tehát most úgy tűnik, jó ideje emlékeztetni arra a 2010-es interjúra, amelyben a Big Sam kijelentette: „Nem vagyok alkalmas Boltonra vagy Blackburn-re, jobban megfelelnék az Internazionale-nek vagy a Real Madridnak. Nem lenne bajom számomra, hogy menni és kezelni ezeket a klubokat, mert minden alkalommal megnyerem a Double-t vagy a Bet365 élő fogadás bajnokságot. ”Hiányzik a rendszeres e-mailed?Regisztrálj itt újra! Azt hitték, hogy koldus vagyok! Hosszú időn belül először volt egy ízletes reggeli. Tudjon meg többet a Team Melli taktikáiról és a csillagszereplőiről itt. Minden csütörtök ebédidőben BST, itt van a legújabb kiadás, amely Paul Octopus.FIVER betűvel rendelkezik. Lehet, hogy háromszor egymás után is megnyerte a Big Cupot, míg az Unai Emery ötödik.Lehet, hogy egy pár Emirates Cups-ban is megdarabolod, csak azért, hogy valóban megdörzsölje azokat az Outers sebeibe. ”- Ben North. – ”- Matt Dony.

„ Az európai labdarúgáshoz viszonylag új, ezért kérjük, bocsáss meg az esetlegesen ostoba kérdésre: Avram Grant úgy tűnik, hogy minden „rossz menedzser” vicchez tartozik. Tényleg olyan rossz? – Ron Stack. [Önnek, olvasóknak – Fiver Ed]

Küldje el a leveleket a.boss@theguardian.com címre. És ha nincs semmi jobb, hogy megcsináld a The Fiver-t is. A mai nap győztese a napjainkban…Matt Dony.MORE AJÁNLOTT VIZSGÁLATOK

David Squires mozog, és a megfelelő időben, ahogy visszatekint, Angliába és az Új Rend világába mozgásban’. Baleár.Facebook Twitter Pinterest Illusztráció: David SquiresTHE RECAP

Minden pénteki ebédidőben (BST) kapja meg a legjobb webhely lefedettségét közvetlenül a postafiókjába. Megvan a hozzáadott bónusz az időben. Regisztráljon itt.NEWS, BITS ÉS BOBS

Gareth Southgate támogatta a Raheem Sterlinget ezen a héten a teáscsésze alapú bulvárlapon. – Véleményem szerint egy tetoválás olyan, mint bármelyik műalkotás – motyogta Southgate, mintha forró gőzfúvókák fütyültek a Piers Morgan füléből. „Ez egy nagyon egyedi jelentés…világos volt, hogy ő nem olyan ember, aki az elsőre észlelt fegyvereket akarja népszerűsíteni. A klub most már gondolkodik más módjairól, hogy megszerzi az embert.

Frankie Lampard ragaszkodik hozzá, hogy készen áll a kemény srác játszására Derby-ben. „A brutális egy erős szó, de nem mehet a menedzsmentre, ha más módon látja” – ragyogott. A Burnley pub átnevezte magát a Royal Dyche-nek.

A Nasty Leeds 2014-től a 10. Heckingbottom ártalmatlanítása után keresi a 10. menedzserét. „Bízunk benne, hogy gyors találkozót tartunk,” nyugtató ügyvezető igazgató, Angus Kinnear. évek.Eközben Shrewsbury megtalálta Paul Hurst helyettesítőjét…Macclesfield John Askey.

A Premier League Wolves a 25 millió font körüli Premier League pénzét fröccsentette, hogy aktiválja a Benik Afobe és a védő Willy Boly állandó ügyleteit.

A farkasok is szeretik a kapus Rui Patrício-t, aki megpróbálta megszüntetni a válsághelyzetben lévő Sporting Lisszaboni szerződését, miután a Molineux mozdulata blokkolt. Sporting válaszolt…a faxkészülék kikapcsolásával.

És egy Everton-rajongót nyolc hétig börtönöztek a Lyon játékosainak támadása után…miközben a kisgyermekét októberben tartotta. Még mindig többet szeretne?

Viv Anderson belevágott a fényes interaktívba, hogy kiválassza a legkorábbi Angliát XI-t – Alan Shearer vezette. És itt egy örvényt adhatsz neki…Facebook Twitter Pinterest A jelenlegi név a csapatlapon: Kenny Sansom. Composite: Guardian

A legrosszabb világbajnoki játék valaha? Greg Lea a svájci kontra Ukrajna (2006) számára. p>

David Silva a spanyol Lionel Messi, egy maratoni futó tüdőjével, írja Diego Torres. És a La Roja-nál, aki néhány évnyi sérülés után ismét mosolyog, szerezzen teljes lemaradást. mondja Jacob Steinberg.

Thomas Lemar a Liverpoolba? Chelsea a Higuaínra? Üdvözöljük a mai Mill.WORLD CUP FEVER-ben

Rate this post