Sportska kladionica

Bet365 je osnovana 1997. godine te je upisana na burzi od 2000. godine bwin je pionir na području sportsko klađenje i već godinama apsolutni broj jedan na zabavu i svjetske klase zabavu. Uz izvrsnu marketing, Bet365 je danas klađenje stranica najposjećenijih u Europi, s više od milijun kupaca širom svijeta.

Bet365 obrađuje oko 10.000 oklada dnevno s brojnim sportovima na koje se može kladiti. No većina igrači se kladila na nogometnim ligama među svojim favoritima. S obzirom na to, Bet365 nudi oklade na gotovo svaki nogometnih liga svijeta.

Na bwinu možete pronaći najširi raspon klađenja na svim online kladionicama. Glavni fokus je naravno najpopularniji sport, ali isto tako da korisnici svjetske online internet kladionice mogu pronaći više od 90 različitih sportova u više od 100 zemalja, u 22 idiomas.La kladionici Bet365 kamere nudi mnogo događaja, ima dobar sučelje i pruža detaljne informacije o tome što se događa. Od tamo možete čak i slijediti utakmice uživo, preko Bet365, bez obveza u kockanju. Također možete slijediti neke igre kroz on-line video, za što je glavni uvjet je da ima novca na računu – bilo koji iznos

Welcome Bonus Bet365 korak po korak: Ako želite kladiti s Bwin ima kuću znaju da je tvrtka nudi novi korisnici Španjolci dobrodošao bonus od 100% na prvu uplatu napravio, do maksimalno 50 €.

U vrijeme otvaranja novog računa na bwin čini prvu uplatu (minimalno 20 €), a Bet365 će ga uskladiti s bonus od 100% tog iznosa, do 50 €.

Slijedite korak po korak kako bi se osiguralo da imate bonus bez ikakvih problema uputa. Procijenjeno vrijeme: 3 minuta

KORAK 1: španjolskog Web Access

Prije svega, za ulazak u zraku bono kliknite na link na vrhu stranice “IDU NA Bono DIREKTNO” od stupanja na rad novog Zakona o igrama na sreću, sve kockanje tvrtke mogu samo djelovati pomoću domene. je Španjolska, pa bwin Welcome Bonus je dostupan samo korisnicima koji su registrirani svoj račun na webu española.es bwin.

KORAK 2: ZNAK

Jednom unutar web stranice Bet365, ići na registraciju dio iz linka u gornjem desnom kutu. Ispunite upitnik u kojem morate upisati svoje stvarne podatke, a zatim kliknite na gumb na kojem piše “Pridružite se sada”. (Imajte na umu da je bonus je dostupan samo za stanovnike u Španjolskoj)

KORAK 3: Bet365 Bonus PRIHODI

Već u svoj korisnički račun i polaže kod željenu metodu (kartica, bankovni transfer …) Vrlo je važno da bi ulazak prije 10 dana računajući od dana kada ste se registrirali. Imajte na umu da Bet365 kroz svoje bonuse ćete odgovarati taj iznos do 50 eura. To jest, ako unesete 50 eura na kraju će imati 100 eura.

KORAK 4: Bet365 bonus dobrodošlice UVJETI

Vidjet ćete vaš saldo u roku od 24 sata će se povećati za dvostruko prvi depozit. Kako biste izbjegli zlouporabu promotivnih ponuda, Bet365 klađenje nameće određene standarde prije nego što možete otključati i povući na svoj bankovni račun. Morate se kladiti u iznosu prihoda plus pet puta bonus (300 €, 50 €, ako unesen) za minimalnu naknadu od 1,7 na 3 mjeseca.

 

Rate this post