Unibet fogadások az interneten

unibet fogadások az internetenValahol van egy úszó, amely képes a Katie Ledecky-ben, a Rio-medence nagy fehér cápáján. Az egyetlen nehézség az, hogy a jelenlegi bizonyítékok alapján egy ideig nem történhet meg. A pompás férfi párja, Michael Phelps óriási medálfogadása nehéz lesz, de a női versenyen a legnagyobb Unibet dorzális finomot nem szabad megfeledkezni.

Már van arany és ezüstérem itt Brazíliában , mindegyik kilátása szerint újra a két további egyéni rendezvényen, a 200 és 800 méteres freestyle-ben.Miután leereszkedett az előző este 400 méteres freestyle világrekordját követő 2.45 órakor, a 200 méteres reggeli Unibet hőségében mégis lassú volt, de még mindig kényelmesen a leggyorsabb elődöntő selejtező volt, így a négyszeres 2012-es aranyérmes lett Missy Franklin, hogy a 12. leggyorsabban otthont. Még Ledecky rossz napjai is kedvezően hasonlítanak más emberek legjobbjaihoz. Mi az a Michael Phelps, aki meghallgatja olimpiai fejhallgatóját? Bővebben

Ha meghallgatnák őt a kevert zónában, néhány centiméterre olyan újságírókkal, akik küzdenek a saját kádjukon való verseny megnyerésében, Unibet emlékeztessék rá, hogy 19-én ő már régóta építeni szándékosan ezen a héten.Úgy döntött, hogy nem megy el az amerikai olimpiai kísérletekben, hanem inkább az erős, szétzúzódó ritmusra fektetve, amely megkülönbözteti a társaitól. “Az én strokeom jobban érzi magát, mint valaha”, mondta, miután felvett egy 55 perces időtartamot. “Ha egyszer megyek, nehéz megállni.”

Ez egy egyértelműen baljós idézet egy kifejezetten rövid esélyes Unibet kedvencekből, aki vasárnap este 3: 56,46-ra zúzta saját világrekordját. . A GB csapat ezüstérmese, Jazz Carlin jól teljesített a keretben, de utána elismerte, hogy szellemileg nehéz hely. – Kemény a Katyn mellett. Nem biztos benne, mit fog csinálni, mert annyi sebességgel van. ”

Az összes ellenfele megteheti, hogy ott marad, és reménykedik.Vannak finom úszók a női 200 méteres pillangóban, többek között Olaszország Federica Pellegrini, aki 2009 óta a világrekordot tartja ezen az eseményen, Ausztrália Emma McKeon és Svédország Unibet aranyos lánya, Sarah Sjostrom, de széles körben elismeri, hogy valami extra különleges lesz szükséges a döntőben. “Ez lesz a leggyorsabb verseny a történelemben” – jelentette ki Pellegrini. Bár a Ledecky valahogy lecsökken, ezek egyre inkább jó úszóként fejlődnek az USA úszásáért, akik szintén sikeresek voltak a férfi 100 méteres reléjében Phelps-szel a rangjukon. Ez egy újabb figyelemreméltó erőfeszítés volt, bár Phelps megmutatta a halálozás néhány nem szokványos jeleit, amikor szerény harmadik harmadát fejezték be a magyarországi Kenderesi Tamás és Grant Irvine Ausztrália mögött húzódó 100 méteres pillangó hőségében.Miután az előző éjszaka elnyerte 19. olimpiai aranyérmét, és nem ment el 3-kor aludni, kissé Unibet lelassult a blokkokból, és csak az ötödik leggyorsabb lett az elődöntő selejtezők között, kicsit változatos szokásos előkészítő előkészületeivel. Katie Ledecky eltörölte saját világrekordját a 400m-es gyorsboltban Tovább…

Csakúgy, mint egy szokatlanul nagy mennyiségű tésztát – “Nem vagyok spagetti rajongó, kénytelen voltam enni” – a 31 -éves késő éjszakai masszázsokra és jégfürdőre döntött, de mindenki, aki hallani akarta, hogy magyarázza, vörös körök voltak a vállán, Unibet amit az ősi kínai gyógyító gyakorlat okozott.A folyamat célja az, hogy vért vonzzon az érintett területre, csökkenti a fájdalmat és felgyorsítja a túlterhelt izmok gyógyulását, de meglehetősen csúnya szerelmi harapásos jeleket hagy a bőrön. Phelps magyarázata az volt, hogy edzője egyszerűen túlságosan lelkes volt. “Ez az, ahol általában fájni fogok a legjobban. Megtettem, mielõtt találkoztam, elég sok minden találkozik. Csak kértem egy kis köpenyt, mert fájdalmas voltam. Az edző eléggé elenyészett az egyikével, és néhány zúzódást hagyott hátra. “A bizonyíték az alacsony kalóriatartalmú puding lesz, amint Phelps megpróbálja bizonyítani, hogy a régi, ellenállhatatlan mágia még mindig ott van. Jól tudta azonban, hogy a 200 méteres Unibet pillangóban 1: 55.73-ra kell forgatni a dolgokat. “Én már egy kicsit a prognózisom miatt, hogy félig és végsõvé tegyem.Azt gondoltam, hogy 1:57 ma reggel, de láttam egy pár 1: 55-et. Szerettem volna lenni valahol a hőség elején. ”

Máshol Nagy-Britannia Siobhan-Marie O’Connor a 200 m-es egyéni medley elődöntőjébe költözött, másodszor csak Magyarország gyönyörű gyors Katinka Hosszu, aki olimpiai rekordot állított fel a hőségben. Hannah Miley, miután elmulasztotta a szombati Unibet érmét, a 12. leggyorsabb lett. A 17 éves Georgie Coates és csapattársa, Ellie Faulkner mindketten meghajolták a 200 méteres freestyle futamot.

Rate this post