Unibet : n Eaglesia perustausta vastaan ​​Maori All Blacksia vastaan

Perjantai-iltana Chicagossa Yhdysvaltain Eagles rugby -yhdistyksen joukkue yrittää uudelleen lyödä Maori All Blacksin. Kolme vuotta sitten Philadelphiassa he menettivät 29-19, mutta viihdyttivät meluisaa yleisöä.Toinen myyntitapahtuma on odotettavissa toisessa Major League Soccer Stadionin Toyota Parkissa. Jome Kaino: “Minusta tuntuu amerikkalaiselta, Unibet pidän siitä kun näen rugbyn kasvavan Amerikassa” Lue lisää

“Pojat ovat kovaa työtä eteenpäin “, sanoo Eagles päävalmentaja John Mitchell, itseään New Zealander, All Black No8 hänen päivänään. “Mutta he ovat kouluttaneet älykkäämpiä ja olemme kyseenalaistaneet heidät päätöksentekotilaan, ja he ovat motivoituneita tämän ottelun puolesta epäilemättä maailman parhaimpaan ei-testiryhmään.”

Maorit ovat harvinainen juttu, rotuun perustuva joukkue, pätevyys “Maori whakapapa tai sukututkimus vahvistettu”. Olivatpa ne Uuden-Seelannin Unibet toinen joukkue tai kolmas, riippuu siitä, ovatko Junior All Blacks pelaavat.He eivät ole tällä hetkellä, mutta täysi All Blacks on myös Chicagossa Irlantia vastaan ​​Soldier Fieldilla lauantaina.

Eagles, joka menetti 74-6 maailmanmestareista Windy Cityssä kaksi vuotta joten kaikki 15 All-Black-valmentajaa, jotka kaikki haluavat antaa vaikutelman All Blacks -valmentaja Steve Hansonille.

Aloituksen kaikki mustat ovat täynnä takaisin Damian McKenzie, flanker Elliot Dixon , Scrum-puoli Tawera Kerr-Barlow ja siipi Reiko Ioane. Valitsija Colin Cooper kommentoi valintansa: “Maori All Blacks on toinen kotoa näistä kodeista.

” Tämä on kokenut joukkue, jota meillä on ollut jonkin aikaa, ja monet Unibet pelaajat, jotka pelannut meitä viime vuonna ovat tehostaneet tasoa sieltä.Se tarkoittaa, että meillä on todella kokenut pelikokemus 23, ja siinä on vain kolme uutta kappaletta. ”

Omistajansa nimittäminen Mitchell sanoi:” Uusi-Seelanti Maori on…tehokas joukkue, jossa pelaajat ovat joko Kaikki mustat tai mahdolliset kaikki mustat, tai varmasti pelattu Super Rugby.

“He ovat sivuja, jotka aina näyttävät ilmaista itseään ja ovat aina olleet niin. Tulossa maalta, jossa he ovat maailmanmestareita kaksi kertaa, tulossa maailmanennätyksen asettamisesta [peräkkäin testeille 18] – he ovat osa järjestelmää. “Facebook Twitter Pinterest Todd Clever tulee kapteenina USA: ta vastaan ​​Maori.Kuva: Steve Bardens / Getty Images

Kun hän nimesi lähtötasostaan, Mitchell lisäsi: “Kulttuurisesti Maori All Blacks -yhteys on erittäin hyvä ja sillä on oma henki ja eettisyys ihana maorikulttuurinsa ansiosta. He ovat myös ottaneet brittiläisen ja irlantilionkierroksen ensi vuonna odotetusti, joten Unibet monet näistä toimijoista näyttävät vaikuttavan. “2017-lionit myös pelaavat maakuntakohtaisesti ja viisi Super Rugby joukkueet sekä All Blacks kolme kertaa.Maorilla on siis perinteinen rooli pre-Test -peilien pehmennetyistä päällystakkeista, joita he pelasivat viimeisen lionien kiertueella vuonna 2005, kun he ottivat Brian O’Driscollin turistit 19-13 Hamiltonissa ennen kolmea -Testi blackwash.

Uuden-Seelannin ollessa melko hyvää rugbyssä, heillä on taipumus löytää itselleen ympäriinsä valmennusmaailmaa. Mitchell ei ole ainoa, joka työskentelee Eaglesin kanssa – Marty Veale, vaikea päällikkö, jolla on amerikkalainen paketti pelaamassa suhteellisen julmasti, toisti toisen rivin North Harborille ja Northlandille.Myös Vealen run-on -paketissa on NZ-kokemus: Tony Lamborn on Uuden-Seelannin syntymä ja hurrikaanien reunustaja, Coloradan prop Chris Baumann on tuoreeltaan menestyksekäs Wellingtonin kanssa. Mitchellin tiimimme tavalliseen Unibet tapaan ominaisuuksia kotitekoinen lahjakkuus, jotkut se tuoreista ensimmäisestä kaudesta PRO Rugby, sekoitettu ammattilaisten palveluksessa ulkomaille. Kuten tavallista, hänen valintapolitiikkansa on monimutkainen World Rugbyn sääntöjen mukaan. Maori-ottelu, jota ei saada, ei kuulu virallisen ikkunan ulkopuolelle kansainvälisten otteluiden vapauttamiseksi.Kaikkien voittajien kaikki mustat osoittavat etua taitojen asettamisesta ennen vahvuutta Paul Rees Lue lisää

Toisin kuin muut johtavat pelaajat, Saracens prop Titi Lamositele ja Newcastlen toinen rivi Nick Civetta ovat julkaisseet klubejaan, Civetta tekee Testin debyytti rinnalla Nate Brakely New Yorkin Athletic Club.

Muut merentakaiset ammattilaiset – Samu Manoa, vain Lamositele, flanker ja kapteeni Todd Clever ja keskusta Folau Niua, yksi useista seitsemän Unibet ammattilaisista, jotka on sijoitettu 15-vuotiaaseen Chicagossa, ovat edelleen joukosta, joka työnsi Maorin Philadelphiaan. Toulonista, Cam Dolanista ja Blaine Scullystä Cardiff Bluesista, Glasgow’n räjähtävästä kalifornialaisesta Langilangi Haupeakuista – liittyä Euroopan joukkueeseen, jossa koetukset odottavat Romaniaa vastaan ​​Bukarestissa ja Tongassa San Sebastianin Espanjassa.

“Kun pääsemme Romanialle, meillä on todennäköisesti nykyisin kokenut ryhmämme”, Mitchell sanoi.

Maori lentää myös Eurooppaan pelin jälkeen Limerickin ja Harlequinsin Munsterin otteluissa Lontoossa .

read more: Unibet – beste sportwetten

Rate this post