Yleisiä ohjeita vedonlyöjille

Eurobet

Olitpa sitten vain ajankulun vuoksi pelaava vedonlyöjä tai jos olet valmis uhraamaan niin paljon aikaa ja työtä, että voit olettaa saavasi vedonlyönnistä lisätuloja ja pysyä jatkuvasti plussan puolella, pitäisi sinun joka tapauksessa tutustua tilastotietojen lisäksi myös kokeneempien vedonlyöjien ohjeisiin. Katsotaan nyt joitakin näistä ohjeista tarkemmin.

Ensimmäinen ohje on yleisesti tunnettu, mutta silti monet vedonlyöjät eivät ota sitä huomioon. Koeta erikoistua vain hyvin harvoihin urheilutapahtumiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voittoja keräävät vedonlyöjät keskittyvät yleensä vain yhteen liigaan tai kilpailuun kehittyen niin hyviksi asiantuntijoiksi, että he huomaavat heti kertoimista päättävien vedonlyöntiyritysten ja vedonvälittäjien virheet. Keskittymällä yhteen liigaan saat siitä riittävän yleisnäkemyksen ja voit käyttää koko tietojen hankkimiseen kuluvan ajan vain siihen ja huomaat siksi pienimmätkin yksityiskohdat, jotka usein ratkaisevat ottelun tuloksen. Jos hyväksyt pienen haittapuolen siinä, että valitsemassasi jääkiekko- tai jalkapalloliigassa ei välttämättä ole otteluja joka päivä, voi päätöksesi tuoda sinulle mukavia voittoja.

Toinen ohje, jota huono-onnisemmat vedonlyöjät eivät usein noudata, on se, että ei kannata yrittää hinnalla millä hyvänsä päästä joka päivä voiton puolelle, vaan on tarpeen luoda pitkäaikainen suunnitelma. Aseta tavoite, jonka haluat saavuttaa esimerkiksi seuraavan kuukauden tai seuraavien kuukausien aikana ja koeta onnistua siinä. Jos asetat liian lyhyen aikavälin, uhkaa vaara, että hävitessäsi muutaman kerran alat toimia paniikinomaisesti ja koko vedonlyöntisuunnitelmasi kaatuu. Tähän ohjeeseen liittyy läheisesti tarve tehdä yksityiskohtaiset merkinnät kaikista lyömistäsi vedoista, panoksista ja voittojen kotiutuksista. On siis ylläpidettävä vedonlyönnin kirjanpitoa.

Vedonlyöntitili useammassa vedonlyöntiyrityksessä ei ole hyödyllinen vain siksi, että voit lyödä vetoa valitsemassasi tapauksessa parhaalla mahdollisella kertoimella, vaan tilien avulla voit kerätä myös vedonlyöntiyritysten tarjoamat bonukset. Ja useimmissa yrityksissä ei ole kyse vain aloitusbonuksesta, vaan myös erilaisista bonusohjelmista ja tapahtumista, joita voit käyttää hyväksesi, vaikka olet rekisteröitynyt jo kuukausia sitten. Miksipä et kokeilisi voittaa rahaa ilman riskiä, kun vedonlyöntiyritykset sitä niin usein tarjoavat?

Viihteenä vedonlyönnin ottavien vedonlyöjien ja niiden, jotka koettavat saada vedonlyönnillä lisätuloja tai joille se on jopa päätulonlähteenä, välinen ero on siinä, että menestyville vedonlyöjille ei vedonlyönti ole vain vaihtelua arkeen. He näkevät vedonlyönnin investointina ja elleivät he ole aivan varmoja vedostaan, he jättävät sen väliin. Arkipäivän piristämiseksi on tietysti houkuttelevaa lyödä vetoa ja seurata, miten valitsemasi joukkue tai pelaaja pärjää, mutta tämä ei todella ole se oikea tapa voittojen saantiin. Kuten jo useamman kerran mainittiin, on vedonlyönnissä tärkeää ennen kaikkea itsekuri ja terve harkintakyky.

more info: xscommesse.com

 

Yleisiä ohjeita vedonlyöjille 5.00/5 (100.00%) 2 votes